Vidjeli smo ljude koji su bili u kolicima i koji su ustali, počeli hodati i zahvaljivati Bogu

Želimo vam iz dana u dana govoriti: Istina je da Bog postoji.

Ako imate kušnje i napasti, ja vam ponavljam da Bog postoji. Prvih dana ukazanja, sjećam se, tako sam jako osjetila Božju ljubav.

Prije sam mislila da je Bog negdje gore na nebesima i tko zna koliko nas On uopće sluša. Onda su počeli dolaziti hodočasnici i bolesnici i mi smo počeli zagovarati i moliti Gospu za ozdravljenja. Vidjeli smo ljude koji su bili u kolicima i koji su ustali, počeli hodati i zahvaljivati Bogu, a mi smo se pitali je li to naša molitva, ili Gospina molitva, ili tko zna čiji zagovor…

Tko zna kako se ovo čudo stvorilo? Malo-pomalo i mi smo počeli rasti u vjeri i počeli smo spoznavati i zahvaljivati Bogu za sve ono što radi u nama, preko nas i preko svih onih ljudi koji ovamo dolaze i koji svjedoče Gospinu ljubav. Na poseban smo način osjetili da nam je Bog blizu, da je Bog s nama, da je među nama, da je svaki dan prisutan u našem životu i zato smo svaki dan zahvalni Gospi na njezinoj prisutnosti.

Ja još i dalje imam ukazanja svakoga dana i svaki put kad preporučam Gospi ljude koji ovamo dolaze, na poseban način bolesne, uvijek kažem: „Molim te, draga Majčice, pomozi im da shvate, da prihvate da je ovaj život tako kratak, da ga iskoriste u svetosti, da se odluče za svetost.“ Iskoristite ovo vrijeme kao milosno vrijeme jer Gospa je s nama i ona uvijek ponavlja: „Ja zagovaram pred Bogom za vas.“ Kao što je učinila u Kani Galilejskoj, i danas ponavlja: „Učinite ono što On traži od vas.“ Nemojte se bojati svega onoga što je Božje jer u trenutku kad otkrijemo Boga, kako Gospa kaže, otkrit ćemo radost i osjećat ćemo potrebu da nosimo drugima radost koju Gospa i Bog svaki dan daju nama.