Aplikacija e-Duhovne vježbe

Papa Franjo u apostolskoj pobudnici Radujte se i kličite u kojoj piše o pozivu na svetost u suvremenom svijetu kaže i ovo: »Sveci iznenađuju, mijenjaju, jer njihov život poziva da izađemo iz mirne i omamljujuće osrednjosti« (Radujte se i kličite, 138).

Iz osrednjosti su svakako izašli naši već dobro poznati franjevci iz Pazina ili tzv. e-fratri, koji su svojim projektom e-Duhovnih vježbi doprli do mnoštva vjernika željnih kvalitetnih duhovnih sadržaja.

Sada su otišli i korak dalje jer su osim komunikacije e-mailom osmislili te pustili u promet i dugo najavljivanu aplikaciju e-Duhovne vježbe. Aplikacija pruža mogućnost sudjelovanja u online programima u cilju osnaživanja osobnog odnosa s Bogom kroz molitvu i razmatranja. U aplikaciji će se moći pronaći različite duhovne vježbe na koje se možete prijaviti nakon što preuzmete aplikaciju (za Android OVDJE; za iOS OVDJE). Nakon preuzimanja, potrebno je registrirati se kako bi aplikaciju mogli koristiti.

Prilikom registracije treba izabrati uobičajeno vrijeme razmatranja kako bi se primale obavijest da je stiglo novo razmatranje.

Upravo je u tijeku registracija za najnovije e-korizmene duhovne vježbe pod naslovom Budi iznenađenje svima!

Uvodno pismo doći će dan uoči početka korizme tj. 5. ožujka. U Međuvremenu preko aplikacije svaki dan će stizati Efa riječi – rubrika s kratkim evanđeoskim citatom i razmatranjem, a tu su također i rubrike Svjedočanstva i Novosti.

Za one koji ne mogu koristiti aplikaciju ostaje i drugi način sudjelovanja na e-duhovnim vježbama a to je dosadašnji e-mail put.