Otac James Manjackal predvodi trodnevnu duhovnu obnovu za Hrvate

Misionar pape Franje i sv. Franje Saleškog, O. James Manjackal ponovno u Austriji predvodi trodnevnu duhovnu obnovu za Hrvate

Logos Christi najavljuje novu trodnevnu duhovnu obnovu koju će voditi O. James Manjackal, priznati misionar pape Franje i misionar sv. Franje Saleškog. Ovaj trodnevni duhovni seminar održava se od 31. svibnja do 02. lipnja 2024. u Rudolf-Wimmer-Halle u Altheimu, Austriji.

Trodnevna duhovna obnova, pod temom " Primit ćete snagu Duha Svetoga koji će sići na vas i bit ćete mi svjedoci (Dj 1,8)" nudi jedinstvenu priliku Hrvatima da prodube svoju vjeru, ostvare osobni rast i ojačaju svoj duh. Prijevod na hrvatski jezik je osiguran kako bi se omogućilo puno sudjelovanje i razumijevanje. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 40€, dok za grupe od 30 ili više osoba iznosi 30€ po sudioniku. Ulaz je besplatan za branitelje, djecu i mlade do 20 godina. Svećenici, časne sestre, sjemeništarci i novakinje također imaju pravo na slobodan ulaz te se mogu prijaviti putem kontakt maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kako bi se registrirali i dobili dodatne informacije o sudjelovanju na događaju.

Prijave za sudjelovanje vrše se putem formulara na službenoj web-stranici događaja: www.logos-christi.com.

Broj mjesta je ograničen, stoga je preporučljivo prijaviti se što prije kako bi se osiguralo mjesto.

Ova duhovna obnova pruža iznimnu priliku za duhovno jačanje i zajedničku molitvu. O. James Manjackal dijelit će kroz trajanje seminara svoje bogato duhovno iskustvo i pouke, pružajući dublje razumijevanje vjere.

Za sve dodatne informacije o trodnevnoj duhovnoj obnovi, prijavama i organiziranim prijevozima, posjetite službenu web-stranicu www.logos-christi.com.