Vidioc Ivan Dragičević održati će govor u bečkoj katedrali, kardinal Schönborn će predvoditi misno slavlje

Ovaj utorak, 27 rujna, 2016, MaryTV će uživo preko livestreama prenositi Molitvu za mir sa engleskim prijevodom iz katedrale sv.Stjepana u Beču.

Ivan Dragičević, koji još uvijek ima svakodnevna Gospina ukazanja, pridružiti će se iz Međugorja zajedno sa Jelenom Vasilj (imala je dar lokucije, odnosno Gospin glas godinama je slušala u svjoj nutrini), Milonom von Habsburg te članovima zajednice Cenacolo.

Juan Manuel Cotelo, direktor i glavni glumac filma "Marijina Zemlja" (Mary’s Land) tom će prigodom govoriti  o filmu i velikim marijanskim svetištima uključujući i Međugorje.

Melinda Dumitrescu, evropska vodeća violinistica, poznata mnogima i kao "Gospina violinistica" ,također će se priključiti iz Međugorja.

Uzoriti kardinal Christoph Schönborn tom prilikom će predvoditi svetu Misu i držati propovijed.

Tko je u mogućnosti neka ne propusti ovu izvanrednu priliku. Pridružite nam se u molitvi za mir u svijetu i za mir u našim srcima koji je u današnje vrijeme prijeko potreban.Gospa nas svakodnevno poziva na molitvu srcem. Za one koji nisu u mogućnosti, preko live streaminga mogu pratiti prijenos.

"Dječice, samo molitvom i postom mogu se zaustaviti i ratovi."

1981. godine, Gospa je prvi put pozvala na mir riječima: "Mir, mir, mir – i samo mir! Mir mora zavladati između Boga i čovjeka, a i između ljudi"

Iz katedrale sv.Stjepana u Beču :  http://marytv.tv/

Utorak, 27 rujna

Početak u 16.00 h

10:00 am EDT (US)

Pridružite nam se u molitvi preko Mary TV’s live streaminga i primite Gospine blagoslove.