DALMACIJA DOČEKUJE VATRENE HEROJE Doznajemo kada će se organizirati službeni dočeci u Omišu, Imotskom i Zadru! Veličanstveni dočeci u Zadru, Omišu i Imotskom

Dok se još čeka informacija kada će biti upričlien doček Vatrenih u Splitu, objavljena je informacija da će Omiš svoga Ivana Perišića dočekati u srijedu u 19 sati.

Organizacijski odbor u Omišu će se sastati u utorak ujutro i dogovoriti detalje dočeka koji bi se trebao dogoditi u Borićima, javlja Dalmacijadanas.hr.

Veliki doček u Zadru Zadar se također sprema za povijesnu feštu i to s dobrim razlogom; čak su četiri Vatrena iz Zadra i okolice.

Veliki doček u Zadru

Grad Zadar priprema doček naših nogometaša. Doček bi trebao biti organiziran u utorak predvečer na drevnom Forumu. Nema sumnje da će i doček u gradu koji je dao četvoricu nogometaša reprezentaciji – Luku Modrića, Danijela Subašića, Šimu Vrsaljka i Dominika Livakovića, biti veličanstven. Slavlje će biti još i veće jer je Luka Modrić proglašen najboljim igračem Svjetskog prvenstva.

Nagađa se da bi se četvorici vatrenih Zadrana mogao priključiti i još pokoji reprezentativac.

Doček u Imotskom

Također doznajemo da se doček sprema u Imotskom. Iako službene informacije još nema, Grad planira organizirati doček za Antu Rebića u utorak navečer, a treba bi doći i Ivan Strinić. Za glazbeni dio programa vjerojatno će biti zadužen Miroslav Škoro.