Facebook zabranio tekstove s Projekta Velebit

Kao govor mržnje i spam, s Facebooka eliminirano tridesetak tekstova Marka Ljubića, Zvonimira Hodaka, Nenada Piskača i Dinka Dedića.

U novom koncentriranom napadu na Projekt Velebit, upravo smo od Facebookove administracije primili informaciju da je sa Facebooka, kao govor mržnje i spam, eliminirano tridesetak tekstova Marka Ljubića, Zvonimira Hodaka, Nenada Piskača i Dinka Dedića. Istovremeno je Marko Jurič blokiran na mjesec dana, javlja iz udruge Projekt Velebit.

Mi znademo otkuda potječe ova kampanja zabrana, kao i to da je orkestrirana od onih koji riječi brige i ljubavi za Hrvatsku prepoznaju kao govor mržnje.

Njihove napore tretiramo kao kompliment.

Sve ovo tako podsjeća na “stara dobra komunistička vremena” cenzure i presuda bez prava na obranu.

Naša suverenistička nastojanja nisu mogli ugušiti ni onda kad su sve publikacije hrvatske orijentacije bile zabranjene, kada se za objave nepodobnih tekstova išlo u zatvor a za državotvorni rad gubila glava, pa neće ni ovi komarci.

Njihove ideologije i njihove despocije su nastajale i propadale a mi smo ostali kroz stoljeća, pa ni ovo 21. neće biti drugačije.
Google-ova analitika za za Projekt Velebit u period između 25. ožuka i 24. travnja 2018.

Da nas upravo uspiju na Facebooku potpuno zabraniti, vi svi znadete da ovdje možete naći sve tekstove, svih suradnika. Projekt Velebit pored vas, svakog dana posjeti između 5 i 10 tisuća ljudi i u mjesec dana, od 25. ožujka do 24. travnja o.g., njegovi tekstovi su ukupno pročitani skoro 200 tisuća puta. Ta nastojanja na putu ostvarenja punog suvereniteta, stvarne demokracije i istinske slobode, nekima predstavljaju veliku opasnost a nama to treba biti podstrijek ustrajati.

Pozdrav svima koji čitaju, koji razmišljaju i koji odlučuju, poručuju iz udruge Projekt Velebit.

Samo složni su jaki – Samo jaki su slobodni!

Više o Projektu Velebit pročitajte OVDJE