Izabrano novo vodstvo Zavičajnog kluba hercegovačkih studenata u Zagrebu

Članovi Zavičajnog kluba hercegovačkih studenata u ponedjeljak, 9. ožujka 2015. u kinu “Forum” Studentskog doma “Stjepan Radić” okupili su se na 12. Izbornoj Skupštini kako bi izabrali novo vodstvo na sljedećih godinu dana.

Članove Predsjedništva čini 13 osoba koje su aktivni članovi udruge, te ih najviše 3 može biti iz jedne Općine/Grada. Za članove Predsjedništva izabrani su Drago Barać, Martin Ivanković i Irena Šakota (općina Čitluk), Ivan Bandić i Kata Majić (općina Grude), Jelena Kravić (općina Ljubuški), Mario Markotić (grad Mostar), Cvitan Jukić, Tomislava Markota i Gabriela Mitar (općina Posušje) te Petar Anić, Ivana Lasić i Andrea Naletilić (grad Široki Brijeg).

Na svom prvom sastanku Predsjedništvo je izabralo novo uže vodstvo. Predsjednica je Gabriela Mitar iz Posušja, zamjenik predsjednika Martin Ivanković iz Međugorja (Čitluk), a glavna tajnica Irena Šakota iz Čitluka.ZKHS je najaktivnije zavičajne studentske udruge pri Sveučilištu u Zagrebu koja uskoro slavi 20 godina svoga postojanja!