Novo izdanje emisije "Kerigma – Vjera i djela", 12. lipnja 2016.

U novome izdanju emisije ''Kerigma – Vjera i djela'' koja se emitira u programu Naše TV, a koju uređuje i vodi novinar Dragan Soldo, stalni suradnik fra Mario Knezović tumači svetopisamske tekstove, govori o klonućima na području braka, te koju poruku vjerniku upućuje grešnica i pokajnice Magdalena.

Uz molitvu i hodočašća vjernici dočekuju blagdan sv. Ante. Veliki broj vjernika sudjeluje u Devetnici sv. Anti u svetištu toga sveca na Humcu kod Ljubuškog. Tko je bio jedan od omiljenijih svetaca među vjernicima sv. Ante, kakav je program proslave blagdana o tome govori u emisiji ''Kerigma - Vjera i djela'' fra Goran Azinović.

U Međugorju je održano 5. Međunarodno hodočašće za osobe s invaliditetom. Geslo susreta bilo je ''U Marijinoj školi''. Sudjelovalo je gotovo 1800 sudionika iz 10 zemalja svijeta. I ove godine župljani su besplatno primili sudionike hodočašća u svoje domove. O hodočašću govore članica organizacijskog odbora Paula Tomić, župljanin Marinko Maka Ivanković i župnik fra Marinko Šakota.