Pomozimo Ani Žabić i njenoj maloljetnoj kćeri!

Da život ponekad piše tužne priče na svojoj koži osjetila je Ana Žabić koja nakon pogibije muža prošle godine u Sustjepanu s maloljetnom kćeri Mateom jedva preživljava.

Naime, njih dvije žive od 1200 kuna mjesečno. Doista nehumani uvjeti posebno ako tome dodate činjenicu da je Matea učenica, a Ana zbog svoje uznapredovale bolesti ne može raditi.U doista smo teškoj životnoj situaciji. Strašno se bojim. Prije smo živjeli od jedne plaće, ali nije nam ništa nedostajalo niti smo ništa tražili. Meni je muž uvijek pomagao. Njegovom pogibijom sve je naglo nestalo. Ostala smo bez ičega. Mene nije sram. Kad ste u muci, onda vas ničega nije sram - priča nam Ana koja nije radno sposobna zbog teške bolesti.

Ima problema s dijabetesom, visokim tlakom, srcem i još nizom bolesti koje je sprječavaju u radu.

- Na desno oko zbog sive mrene KATARAKTA apsolutno ništa ne vidim, a lijevo oko mi je oštetio šećer. Vidim, ali i ne vidim. Strašno se bojim, ali što ću. Svi ovi zdravstveni problemi su se udvostručili nakon što mi je muž poginuo. Doživjela sam veliki šok i konstantno bila pod stresom - objašnjava Ana.Ana ne može sebi priuštiti hranu za dijabetičare i zbog toga ima još veći problem sa dijabetesom!

Ana i njezina kćer Matea ovim putem mole pomoć Dubrovčana, ali i svih dobrih ljudi. Svaka pomoć je dobrodošla.

 Pokažite veliko srce, uključite se  i i pomozite.

Svi koji žele pomoći Ani Žabić i njenoj maloljetnoj kćeri novčana sredstva u skladu s mogućnostima mogu uplatiti na žiro-račun:

Matea Žabić
HR 452407000 3206029954 / za inozemstvo SWIFT / BIC code OTPVHR2X ili HR 372407 0003262593611

Kontakt Ane Žabić je: 091 / 533 4933

Još vijesti iz regije, čitajte OVDJE