Pošaljite osobnu poruku papi Franji prigodom njegova posjeta Sarajevu

Za tri tjedna u subotu 6. lipnja papa Franjo posjetiti će Sarajevo, kako je najavio početkom veljače, nakon Angelusa na Trgu sv. Petra:

"Draga braćo i sestre, želim najaviti da ću u subotu 6. lipnja, ako će Bog dozvoliti, otići u Sarajevo, glavni grad Bosne i Hercegovine."

Koliko se veseli posjetu, potvrdio je i na susretu s biskupima BiH:

"Osobno, nestrpljivo iščekujem posjet vašoj Domovini idućeg šestoga lipnja gdje ću s vašim narodom osjetiti kako je lijepo i ugodno kao braća biti zajedno."

A koliko on iščekuje posjet njima, toliko ga, ako ne i više, iščekuju brojni stanovnici BiH, bez obzira na vjeroispovijest. Apostolski nuncij u Bosni i Hercegovini, Luigi Pezzuto, istaknuo je kako Papa dolazi posjetiti sve stanovnike BiH, a i kao katolički poglavar.

Pošaljite osobnu poruku papi Franji prigodom njegova posjeta Sarajevu:

http://www.citizengo.org/hr/22638-pisite-papi-franji

Kao i prilikom dva posjeta Ivana Pavla II. Bosni i Hercegovini (1997. i 2003.), tako i danas posjet pape Franje, budi radost, nadu i ohrabrenje koje je toliko potrebno svima nama u ovim neizvjesnim i nesigurnim vremenima.

Bosna i Hercegovina zemlja je bogata vjerskim i civilizacijskim razlikama, ali iza nje, kao i iza Hrvatske, stoji mnoštvo ne zacijeljenih rana, dok je sadašnjost opterećena nesuglasicama. Svojim posjetom papa Franjo želi graditi mostove, liječiti rane, pozvati na mir i zajedništvo.

Na susretu s papom Franjom na stadionu Koševo očekuje se više od 50 000 osoba. Sve one privučene su Papinom porukom zajedništva.

Mnogi 'ljudi dobre volje', ne samo katolici, iz različitih su se razloga obratili papi Franji, učinite to i vi, Ivo:

• pošaljite mu svoje osobne pozdrave
• izrazite svoju podršku
• ukoliko ste vjernik preporučite se u njegove molitve ili mu poručite kako može računati na vaše

Podržite papu Franju, ohrabrite ga u naporima za izgradnju zajedništva i mira.

Pošaljite mu jednostavnu poruku preko CitizenGOa:

http://www.citizengo.org/hr/22638-pisite-papi-franji

Za više vijesti iz regije kliknite OVDJE