Sadržaj s oznakom: Poruka

Volim te...

Ako bismo saželi fatimsku poruku, ona bi se mogla izraziti u jednoj rečenici Blažene Djevice Marije: „Što god vam rekne (moj sin), učinite“ i bit ćete sretni već u ovom životu i savršeno sretni u budućem vječnom životu.

Što nam je Gospa rekla o prirodi i buđenju?

Svake su osude vrijedni malodušnici i sumnjičavci među katolicima. Kažu, svijet je već poganski, ne isplati se više dirati u to.

Jutarnja poruka za tebe

U petak, 12. studenog 2021., i u Švicarskom gradu Bernu održao se veliki protestni skup protiv totalitarizma epidemioloških mjera povezanih sa korona krizom. Okupljenima je svoju riječ uputio i nadbiskup Carlo Maria Viganò, bivši apostolski nuncij u Sjedinjenim Američkim Državama.

Članovi Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine: nadbiskup metropolit vrhbosanski kardinal Vinko Puljić, nadbiskup koadjutor vrhbosanski i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH mons. Tomo Vukšić, biskup banjolučki mons. Franjo Komarica, biskup mostarsko-duvanjski i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski mons. Petar Palić i pomoćni biskup banjolučki mons. Marko Semren, na blagdan sv. Mateja apostola i evanđelista, 21. rujna 2021. uputili su svoju Poruku na završetku Godine Božje Riječi koja će biti zaključena u četvrtak 30. rujna 2021. Misnim slavljima u katedralama u Banjoj Luci, Mostaru i Sarajevu.

Papina video poruka mladima povodom Svjetskog dana mladih u Panami

Siromašnima ne treba protagonizam nego ljubav koja se zna skriti i zaboraviti učinjeno dobro - istaknuo je papa Franjo u poruci za sljedeći, drugi Svjetski dan siromašnih koji se ove godine obilježava 18. studenog

U Tiskovnom uredu Svete Stolice 14. lipnja predstavljena je poruka pape Franje za 2. Svjetski dan siromaha koja ima za temu „Jadnik vapi, a Gospodin ga čuje".

Sveti je Otac u video-poruci mlade sudionike marijanskog bdjenja potaknuo da grade mostove, a ne zidove

Treba nam molitva koja je upućena Bogu za osobe koje hode putem križa, za one koji pate na ovim prostorima i u čitavom svijetu, i za sve one koji trpe u tišini; za izbjeglice, tražitelje azila i raseljene osobe; za one koji su ugnjetavani, za one koji su u potrebi i oskudici; za sve žrtve nasilja i diskriminacije, i za sve one koji se bore za pravdu i pomirenje – poručili su prigodom Uskrsa patrijarsi i kršćanski vođe Jeruzalema, uključujući nadbiskupa Pierbattistu Pizzaballu, apostolskog administratora latinskog patrijarhata i oca Francesca Pattona, kustosa Svete zemlje.

Vozačica je dobila pismo i čokoladu od mladića, a poklon je uskoro postao pravi hit na Facebook stranici.

Svjetski dan mladih jest za hrabre.

Dragi prijatelju ovom porukom laku noć ti želim i od srca je sada s tobom dijelim

Stranica 1 od 4