Primoštenci masovno pomažu teško bolesnoj sumještanki, nazovite i vi 060-92-02

Primoštenci su se ovih dana naveliko aktivirali kako bi pomogli u liječenju sumještanki Rebeki Radić, šesnaestogodišnjakinji koja mora u Ameriku na operaciju.

Humanitarni program održat će se 8. svibnja u 16 sati na primoštenskoj plaži Mala Raduča, a velika humanitarna akcija dobila je i svoj 060 broj 060. Nazovete li 0609202 donirat ćete 6,25 kuna (PDV uključen) i pomoći Rebeki da ode na operacijuNa društvenim mrežama danas su osvanule fotografije brojnih Primoštenaca koji u rukama drže papir s brojem telefona na kojeg možete uputiti poziv i tako donirati novac za Rebekino liječenje, piše Primošten Plus.Podsjetimo, šesnaestogodišnja Rebeka već je imala jednu operaciju prije dvije godine kad joj je u Hrvatskoj otklonjen dio tumora, ali novi nalazi pokazuju da se tumor vratio i prema preporukama liječnika, roditeljima je za Rebeku preporučena nova operacija u klinici University of Pittsburgh Medical Center. Navedena bolnica je jedina ponudila operaciju koja garantira 100 postotni učinak.

Svoje donacije možete  uplatiti  na poseban žiro račun otvoren  pri malonogometnom klubu Primošten ili gotovinom na dan humanitarnog koncerta.

Donaciju možete uplatiti na :

MALONOGOMETNI KLUB PRIMOŠTEN – Drugi račun za potrebe klijenta , PRIMOŠTEN
Račun kod PBZ Primošten, IBAN: HR77 2340 0091 5107 1923 2
Poziv na broj: 02 – 29121998 (datum rođenja Rebeke Radić)

>>> Humanitarni program u Maloj Raduči: Mladi Primoštenci organiziraju koncert i turnir za Rebeku Radić

Još vijesti iz regije, čitajte OVDJE

Označeno u