Sadržaj s oznakom: Pomoć

Draga rodbino, dragi prijatelji, pišem vam iz jednog vrlo važnog razloga za koju trebam hitno vašu pomoć!

Objavljeno u Molitve | 10.11.2021.

Budi, Gospo, uvijek moja pomoć

Uzvišena Kraljice, ti vodi uvijek moja dijela. Marijo, tebe, koju je Anđeo nazvao blaženom, svi će narodi, kao što si predvidjela, zvati blaženom.

Za liječenje je potrebno prikupiti 792 000 kuna, čime bi se pokušali smanjiti i ublažiti napadi, kako bi se Ana Mari mogla igrati s djecom.

U ponedjeljak, 18. studenog 2019., Caritas Vrhbosanske nadbiskupije objavio je na svojim mrežnim stranicama kako ovogodišnju dobrotvornu adventsku akciju organizira u suradnji sa župom Prozor i Crvenim križem Općine Prozor-Rama. Pozvali su sve ljude dobre volje da pomognu, a riječ je o pomoći braći Iliji i Juri Lovrić za izgradnju njihove obiteljske kuće.

Obitelji Zulić u požaru je izgorjelo sve što su imali.

Objavljeno u Hrvatska | 11.12.2018.

"Prijateljstvo koje mijenja"

Pozivamo vas da podržite zajednicu Arka-Korablja i njezinu božićnu kampanju Prijateljstvo koje mijenja.

Objavljeno u Posušje | 25.9.2018.

Pomoć za Majčino selo

Već je postala uobičajnost, čim se jesen oboji rujnom i zemlja obremeni plodovima, župa Posušje plane dobrotom i plemenitošću: sjeti se Majčina sela.

Humanitarna udruga Cvijet iz Čapljine, u suradnji s HT ERONET-om, pokrenula je akciju prikupljanja sredstava za liječenje 12-godišnje djevojčice Emme Kordić, nedavno teško stradale od strujnog udara na pruzi u čapljinskome naselju Stijene.

Mario je nakon dugo vremena provedenih po bolnici već dvije godine doma.

Humanitarna akcija koju su pokrenuli Crveni križ općine Čapljina i Čapljinski portal dobiva sve više onih koji žele pomoći.

U petak, 29. rujna s početkom u 19 sati na platou prodajnog centra Park & Shop održat će se humanitarna predstava za pomoć u liječenju malene Ane Rite Puljić.

Ana Rita Puljić je trogodišnja djevojčica koja nikad nije stala na svoje noge, a velika želja joj je da pleše s prijateljicama.

Tihana Šorman (26 god.) je samohrana majka trogodišnjeg Dine čiji je otac poginuo u prometnoj nesreći 2016. godine.

Tanja Maksumić, majka dvoje djece iz Mostara boluje od teškog oblika karcinoma.

Ovo su te tri etape kroz koje čovjek prođe, prolazi i proći će : PROŠLOST - SADAŠNJOST - BUDUĆNOST

Stranica 1 od 4