PUSA ZA PAPU: Najkreativnija video poruka za papu Franju povodom njegovog pohoda Sarajevu

Najkreativnija video poruka za papu Franju povodom njegovog apostolskog pohoda Sarajevu 6. lipnja 2015.

Laudato TV dvodnevnim hodočašćem u Sarajevo na doček Svetog Oca 6. lipnja daruje Anu i Tomislava Barana, a video poruku koju su snimili vidjet će i sam Papa!

Tata Tomislav i njegova kćerka Ana zajedno su osmislili video poruku „Pusa za Papu“ koju je, između svih pristiglih video poruka za Papu, tim Laudatove novinarske redakcije ocijenio kao najkreativniju.

„Moja kći Ana i ja presretni smo što smo zahvaljujući video poruci koju je Ana uputila papi Franji dobili priliku da odemo u Sarajevo i s mnoštvom doživimo susret s njim. To primamo kao veliki blagoslov. Hvala Laudatu što nam je to omogućio“, rekao nam je Tomislav Baran koji vjeruje da će Papa pomoću „Aninih gesta, mimike i univerzalnog značenja dječjeg osmijeha itekako shvatiti s kolikom ga ljubavlju i radošću dočekujemo“.

„Papa Franjo mi se čini tako drag i simpatičan čovjek da sam, dok sam snimala poruku za njega, imala osjećaj kao da se obraćam svome voljenom djedu. Mislim da bi i on radio takve razigrane pokrete kad bi snimao poruku za mene ili bilo koje drugo dijete“, poručila je Ana.

Kliknite OVDJE za više vijesti iz regije