Susret s Isusom na drugačiji način

I treću godinu zaredom mladi Župe Svih Svetih iz Sesveta organiziraju Nightfever - večer otvorenih vrata crkve u kojoj se mladi mogu susresti s Isusom na drugačiji način.

Ove godine Nightfever će se održati u petak, 23. listopada u pastoralnom centru u Sesvetama. Program započinje svetom misom u 20 sati, koju će predvoditi velečasni Odilon Singbo, svećenik podrijetlom iz afričke države Benin, trenutno župni vikar u Župi sv. Marka Križevčanina u Zagrebu. Nakon svete mise uslijedit će euharistijsko klanjanje pred Presvetim. Svi koji se odluče doći na ulazu će dobiti i svjećicu koju će moći zapaliti te ostaviti ispred oltara zajedno sa svojim molitvama. Program će se nastaviti prigodnim meditativnim tekstovima. Također, imat ćemo priliku čuti i jedno svjedočanstvo. Cijeli će program pjesmom popratiti župni zbor mladih „Aeternitas“. Tijekom trajanja Nightfevera na raspolaganju će biti i svećenici ukoliko se netko bude želio ispovijediti. Budući da je predviđeno trajanje programa do ponoći, u auli pastoralnog centra bit će omogućeno odmoriti se i okrijepiti.

Dragi mladi, odvojite jednu večer za Gospodina. Ostavite sve brige i provedite jedan petak u molitvi, pjesmi, razmišljanju. Povedite brata, sestru, prijatelja, poznanika... Nije bitno hoćete li ostati pola sata ili cijelu večer. Bitno je odvažiti se, doći i prepustiti se. Pogledajte video poziv koji su snimili mladi iz Sesveta!

Označeno u