U Mostaru prosvjedovali protiv covid mjera Foto: Bljesak.info

U Mostaru prosvjedovali protiv covid mjera

Sedamdesetak osoba večeras se okupilo ispred Kosače u znak ”podrške narodu Republike Hrvatske koji se pobunio protiv uvođenja covid potvrda i sve raširenije diskriminacije građana”.

Kako su naveli u priopćenju kojim su najavili večerašnje mirno okupljanje, ”ono što se danas događa u Hrvatskoj, sutra će se dogoditi i kod nas. Nimalo ne sumnjajte u to. Dajmo podršku razumu. Dajmo podršku slobodi. Dajmo podršku ljudskosti”.

Ova neformalna skupina građana dala je podršku prosvjednicima u Hrvatskoj gdje se prema njihovim riječima narod ”budi i uviđa da mjere stožera nisu vođene znanošću niti dobrim namjerama. Sve više ljudi postaje svjesno da promašenim mjerama stožera iz dana u dan gubi sve više sloboda i do jučer zajamčenih ljudskih prava u ime ”zaštite zdravlja”, prenosi Bljesak.info.

Večeras su ispred Kosače u Mostaru zapalili lampione ”te tako jasno rekli NE sve raširenijim metodama koje sve više nalikuju metodama nekih davnih režima za koje smo mislili da su ostali zakopani u povijesti”.