BRAVO! Veliki drag queen skup otkazan nakon što je guverner Floride potpisao novi zakon o zaštiti djece

Masovni LGBT 'pride' događaj rekao je da ne može jamčiti da maloljetnici neće biti izloženi neprimjerenom seksualnom sadržaju.

Velika drag queen i pride proslava koja se trebala održati u rujnu u Tampi otkazana je jer organizatori strahuju da ne prekrše novi zakon koji je potpisao guverner Floride Ron DeSantis. Ovo je drugi LGBT događaj koji je otkazan jer organizatori nisu mogli jamčiti da će djeca biti zaštićena od neprimjerenog seksualnog sadržaja, javlja lifesite news.

Guverner Floride Ron DeSantis potpisao je 17. svibnja zakon koji ovlašćuje državna regulatorna tijela za poslovanje da “kazne, suspendiraju ili opozovu licencu bilo kojem javnom smještajnom objektu ili javnoj ugostiteljskoj ustanovi” koja “dopusti djeci nastupe za odrasle uživo”.

“Štitimo djecu”, kazao je guverner DeSantis kada je potpisao zakon. “Zaštititi djecu čak i kada vas napadaju jer možda vrijeđate neke ideologije ili neke programe, ali to je u redu.”

DeSantis u borbi protiv rodne ideologije

“Izvedba uživo za odrasle” odnosi se na “svaku predstavu, izložbu ili drugu prezentaciju pred publikom uživo” koja “prikazuje ili simulira golotinju, seksualno ponašanje, seksualno uzbuđenje ili [druge seksualne aktivnosti] navedene u državnom zakonu.”

Međutim, ta razumna ograničenja za zaštitu nevinosti djece predstavljaju problem za “pride” događaj u Tampi jer organizatori ne mogu jamčiti da maloljetnici neće biti izloženi seksualnoj devijaciji na ovom masovnom drag queen okupljanju zakazanog u rujnu.

Predsjednica Tampa Pridea Carrie West "rekla je da drag queens nastupaju na otvorenom na festivalu, što bi moglo biti kršenje novog zakona". Lokalne novinske kuće izvijestile su da se očekuje od 15.000 do 20.000 ljudi.

Parada ponosa u Port St. Lucie također je otkazana još i prije potpisivanja ovog zakona, jer se očekivalo da će zakon stupiti na snagu.

Parada ponosa u Port St. Lucie također je otkazana prije potpisivanja ovog zakona, ali u očekivanju da zakon stupi na snagu, kao što je LifeSiteNews ranije izvijestio.

“Grad je odlučio s vjerojatnošću da će guverner potpisati najnoviji zakon koji stupa na snagu te da će morati biti oprezni jer zahtijeva od nas da napravimo ovu nužnu promjenu,” napisali su organizatori. "Jasno je da smo uznemireni i obeshrabreni što je došlo do ovoga."

Florida je također zabranila destruktivne “lijekove” za “promjenu spola” i operacije za maloljetnike. Također, ova država zaštitila je ženske sportove zabranom “trans” muškarcima da se natječu protiv žena. Kako piše Life Site, očekuje se da će DeSantis objaviti svoju predsjedničku kandidaturu nakon završetka aktualnog zakonodavnog zasjedanja Floride u svibnju.