Donald Trump: Kaznit ću sve liječnike abortere

Istina je da je Donald Trump dugo vremena bio za abortus i izbor, sve dok kako je posvjedočio po tom pitanju, nije doživio promjenu srca.

U intervjuu za američku katoličku televiziju EWTN Trump je opisao svoju promjenu rekavši: ‘Bilo je mnogo trenutka koji su me promjenili po tom pitanju, ali istaknuo bih jedan par kojeg poznajem jako jako drugo.

Jedan član tog para bio je izrazito pro-life, dok je drugi. bio za pobačaj. Ta žena je bila trudna i pod svaku cijenu je htjela roditi, dok je druga osoba najavila za abortus. Život je pobijedio. Ona je rodila i dijete je izraslo u prekrasnu osobu, a drugi član koji je bio za abortus postao je pro-life upravo zbog toga, zbog života.

Taj događaj je jako utjecao na mene, rekao je katoličkoj televiziji Trump koji je tom prilikom najavio će dolaskom na vlast u Vrhovni sud staviti suce koji su pro-life, ali je o najavio kazne za sve liječnike abortere: rekavši kako su majke i djeca njihove žrtve.

Pravno ne bi trebala odgovarati žena, nego liječnik ili bilo koja druga osoba koja obavlja tu nezakonitu stvar, naveo je Trump.

‘Žena i dijete u njezinu trbuhu su u tom slučaju žrtve’, dodao je i započeo svojevrsni rat s aborterskom industrijom koja je u 43 godine od ozakonjenja poubijala više od 58 milijuna nerođenih na najmonstruoznije načine komadanjem i to potpuno legalno.

Zbog toga mnogi smatraju kako je Trumpova pobjeda na ovim izborima zapravo velika pobjeda malenih u Americi, piše Dnevno.hr.