FOTOGRAFIJA OD MILIJUN POGLEDA: Kako je dječak obranio Boga!

Napravio uzbunu na društvenim mrežama jer je spomenuo Boga!

Ako ste mislili da je evolucija samo kod nas predmet velikih rasprava, prevarili ste se. Evolucija je predmet rasprava od trenutka kada je prvi put spomenuta pa sve do danas, a sve ovisi o vjeri pojedinca. Da, isključivo o vjeri, kao što o vjeri ovisi svaki postupak u danu. Jer, kako je objasnio profesor Lennox, profesor s Oxforda gostujući u Zagrebu: ‘Ni jedan znanstvenik ne može biti znanstvenik ako ne VJERUJE u znanost, jer bez vjere u znanost, ona ne bi ni postojala.’

Ta religija pod nazivom znanost, pomalo je naživcirala jednog dječaka koji je stavivši Boga na prvo mjesto dobio jedinicu iz ispita. Njegov ispit je postavljen na društvene mreže, na reddit i u samo nekoliko dana pogledalo ga je preko milijun i 500 tisuća ljudi, a ima i komentara.

evolucija.jpg

Na ispitu je trebao ispisati nazive dinosaura a on je umjesto odgovora napisao: Dinosauri nisu stvarni!!! Čitajte Bibliju!!!

Ovaj ispit napravio je pravu pomutnju. Neki su oduševljeni što dijete ima svoja uvjerenja, i jer Boga zastupa javno i pod cijenu loše ocijene, a neki su pak zabrinuti za njegovo znanje, jer kakvo je to dijete koje ne zna nabrojati dinosaure?

Teško se složiti s ovim negativnim komentarima, jer ismijavati dijete koje misli svojom glavom i koje će radije pročitati Bibliju koja je od vijeka vjekova nadahnjivala svu znanost svijeta, nije u ‘duhu političke korektnosti’ na koju se svi zaklinju, osim ako ne želiš ubiti Boga, no to je već druga tema.

Jer možda je ovaj dječak novi Isaac Newton, engleski fizičar, matematičar i astronom koji je rekao: ‘Vjerujem u vjerodostojnost Biblije više nego i u jednu drugu svjetovnu povijesnu knjigu.’

Označeno u