FRANCUSKA Zastupnicima u parlamentu zabranjeno nositi križić!

Neprijateljstvo protiv kršćana u Francuskoj nastavlja se kontinuirano još od vlade predsjednika Hollandea i u vladi Macrona.

Socijalistička Macronova baza, sad znatno ojačana zelenima, kojima su, neproporcionalno uspjehu na izborima, dane moćne pozicije, maršira suvereno i hodnicima najvišeg narodnog tijela, parlamenta u palači Bourbon, piše Dnevno.hr

Naime, čelnik zelenih, kojeg zovu još i ‘crveni’ grof, a koji predsjeda najužim tijelom, nekom vrstom parlamentarnog komiteta, zaobišao je malo neke ustavno zakonske uredbe i novom kućnom redu jednostavno samo nadodao jedan mali, ali po demokraciju ubitačni privjesak.

Naime, parlamentarci u Francuskoj ubuduće neće smjeti na svom radnom mjestu nositi ni pokazivati nikakve kršćanske oznake, križiće, uniforme kao ni komercijalne ili političke slogane s kršćanskom porukom.

U Saudijskoj Arabiji, koliko znamo, čak ni stjuardese koje na kratko lete u zemlju, ne smiju nositi križiće na vratu. Sekularna vehabija usred Europe? Čini se da je.

Sekularna vehabija je posvuda unatoč tome što u Europi sve javno nije i sekularno, jer ako je sekularizam ne smjeti javno nositi svoja vjerska obilježja onda nismo daleko od fašizma jer i crkve su javne kao i parlament, spomenici i križevi ‘krajputaši’.

Mali je korak do nove crvene revolucije, a  slavni primjer toga je bizarno rezanje križa na spomeniku pokojnog pape Ivan Pavla II od prije, ni godinu dana.

Ali, problem se pokazuje u svoj svojoj raskoši, ili bijedi, kako se uzme, ako se zna da je taj dotični ‘crveni grof’ krajem prosinca bio pozvan od masonske lože Velikog Orijenta na povjerljiv razgovor.

U siječnju novi kućni red francuskog parlamenta bio je već na stolu. Loža Velikog Orijenta, koja ima svoje krakove u svim zemljama, a naročito u nama susjednim zemljama, i koja vuče korijene još od francuske revolucije  siva je eminencija iza svih zakona koja rastaču zdravo tijelo naroda.

Sam crveni grof nikad nije tajio da između njegovih zelenih uvjerenja i uvjerenja Velike lože Orijenta postoji velika usuglašenost.

Ta uvjerenja su, između ostalog, legalizacija eutanazije, dugine obitelji, surogat majčinstvo, pravo abortusa, legalizacija prostitucije, marihuane, zabrana kršćanskih simbola dakle, sve ono što se na sirov i surov način, preko pozicije moći, ucjepljuje u psihu zdravog razuma. Borba šestara i križa je, čini se na svome vrhuncu. A bit će zanimljivo vidjeti ishod ove pobune protiv križa s obzirom na to da je križ već pobijedio.