LJUDSKA SOLIDARNOST: Posvojila 4 kćeri svoje prijateljice koja je umrla od raka

Lara Ruffino i Elizabeth Diamond bile su prijateljice su još iz osnovne škole. Kada je Elizabeth dijagnosticiran tumor na mozgu, Lara je bila uz nju.

Uvidjevši kako će ubrzo umrijeti, Elizabeth je zamolila Laru da preuzme skrb nad njezine 4 kćeri. Lara je održala svoje obećanje.Ubrzo nakon smrti drage prijateljice, Lara i njezin suprug Roco, koji imaju svoje dvije kćerke, posvojili su 4 djevojčice. Lily, Ella, Samona i Tara postale su tako članovima obitelji Ruffino. “Djevojke su prihvatile svoj novi dom.

Naše su se obitelji lijepo spojile. Čini mi se da su sretne.”, rekao je za abc Larin suprug.Larine starije kćeri prihvatile su djevojčice. Najstarija među posvojenima ima samo 12 godina, a najmlađa tek 5. Lara, sada majka 6-oro, kaže kako nikada nije očekivala da će joj život izgledati ovako.

“Međutim, ponekad život pred vas stavi izazove, koje niste očekivali. Treba ih prigrliti i nastojati dati najbolje od sebe”, zaključuje Elizabethina najbolja prijateljica Lara.Dirnuti pričom, u život Ruffina uključila se i lokalna zajednica. Susjedi, prijatelji i poznanici organizirali su niz humanitarnih akcija kako bi ovoj novoj obitelji i financijski pomogli. Sretni i zadovoljni, Ruffini i njihove biološke i posvojene kćeri, nisu sami. Vjeruju kako ih sa neba gleda Elisabeth, kojoj, kaže par, zahvaljuju na predivnoj djeci.

Označeno u