Mladi sjemeništarac koji je nosio križ na svečanoj uskrsnoj misi u Vatikanu iznenada preminuo

Sjemeništarac Anthony Freeman (29) iz Kristovih legionara proveo je uzbudljiv Uskrs sudjelujući na svečanoj uskrsnoj misi u Vatikanu koju je predvodio papa Franjo.

Međutim istog je dana iznenada preminuo...Mladi sjemeništarac koji je nosio križ na svečanoj uskrsnoj misi u Vatikanu iznenada preminuo

Sjemeništarac Anthony Freeman (29) iz Kristovih legionara proveo je uzbudljiv Uskrs sudjelujući na svečanoj uskrsnoj misi u Vatikanu koju je predvodio papa Franjo. Anthony je tada nosio križ u procesiji. Međutim istog je dana iznenada preminuo a mrtav je pronađen na Uskrsni ponedjeljak ujutro u svojoj sobi. Uzrok njegove smrti još je uvijek nepoznat jer se rezultati autopsije još uvijek čekaju.

Anthony je bio aktivan na Facebooku i Instagramu sa svojim katoličkim stranicama pod nazivom „Life Coach”. Također je imao web-stranicu, branthonyfreeman.com a u siječnju je izdao knjigu („One Step Closer”).

U njegovoj posljednjoj objavi na Instagramu stoji:

Hvala vam za vaše molitve tijekom razdoblja koje sam proveo u šutnji. Prošli tjedan, a naročito posljednja dva dana intenzivne tišine bili su za mene vrlo posebni trenuci s Bogom i drugima. Radost, tuga i nada života se ponekad skrivaju u malim trenucima. Ovo je bio takav trenutak za mene. Muka i uskrsnuće našeg Gospodina duhovno je ono što ovim trenucima daje najpotpunije značenje!

Anthony je trebao biti zaređen za đakona ovog srpnja u Houstonu.

Izvor: Book/Aleteia

Označeno u