National Geographic proglasio Djevicu Mariju NAJMOĆNIJOM ŽENOM SVIJETA!

Veliki poklon vjernicima diljem planeta!

Baš pred Božić, National Geographic učinio je predivnu stvar i odao priznanje kakvo Djevica Marija zaslužuje. Proglasio je Blaženu Djevicu Mariju ‘najmoćnijom’ ženom svijeta.

Na naslovnici za mjesec prosinac National Geographic objavio je sliku Djevice Marije proglašivši ju najmoćnijom na svijetu jasno dajući do znanja da je prepoznao nježnu snagu Isusove majke, a što je oduševilo cijeli kršćanski svijet.

Iako ovaj broj još nije u prodaji (već je dostupan online), National Geographic već je promijenio život jedne osobe, fotografkinje Diane Markosian koja je zbog naslovnice primila brojne pohvale milijuna ljudi.

Ovaj časopis svakog mjeseca čita u prosjeku 6,4 milijuna ljudi a priča Maureena Ortha i fotografkinje Markosian već je sada najiščekivanija priča u godini. Autori pričaju priču o Mariji i njenom putu do najmoćnije žene na svijetu uz razne detalje i Marijanskoj pobožnosti koja se proširila po svijetu. Orth također u tekstu istražuje zašto Gospu cijeli svijet gleda kao majku, kao univerzalni simbol majčinske ljubavi ali i patnje i žrtve. Orth iznenađuje i zaključkom da plašt Djevice Marije čitavom svijetu nudi spas i sigurnost.

‘Ovo je čudo’ zaključuju oduševljeni vjernici diljem planete koji se nisu nadali ovako eksplozivnom objavljivanju prave istine o nebeskoj Majci čitavom svijetu. Bravo!

nat-geo.jpg