Nevjerojatna priča obitelji koja se pouzdala u Božji plan

S nešto manje od 90 centimetara, Melissa Davert se oslonila na vjeru da ostvari karijeru, uda se i rodi blizance

Kada se Melissa Davert rodila s bolešću krhkih kostiju zvanom osteogenesis imperfecta, liječnici nisu vjerovali da će ikada moći sjediti, a nisu mogli ni zamisliti da će jednoga dana roditi blizance. No, čini se da je Melissa, koja je visoka 90cm, provela život u prkošenju liječničkim prognozama te je svojom dobrotom i dubokom vjerom u Božji plan širila radost.

Kao najmlađe od sedmero djece, odrastanje uz braću i sestre koji su viši od 180cm za Melissu je bio pravi izazov, ali njezina ju je obitelj ohrabrivala da bude samostalna, da ima smisao za humor te, najvažnije, da ima vjere.

U inspirativnom videu kojeg je objavila na Facebooku, rekla je da su joj roditelji uvijek govorili da “postoji razlog i svrha tvom invaliditetu… samo moraš imati vjere u Boga i njegov plan.”

Čini se da je Božji plan bio podariti Melissi predivan život uz supruga Kena, koji boluje od cerebralne paralize, i njihove blizance, Michaela i Austina, koji su se rodili 1998. godine. Iako su dječaci naslijedili majčinu bolest, od roditelja su naslijedili i zaraznu radost i zahvalnost ukorijenjenu u njihovoj katoličkoj vjeri.