Otac Gabriele Amorth rekao je da je islamska država (ISIS) "Sotona".

Poznati egzorcist iz Rimske biskupije, otac Gabriele Amorth rekao je da je islamska država (ISIS) "Sotona".

U nedavno objavljenom članku na društvenoj mreži Facebook, popularni svećenik s nekoliko desetaka tisuća egzorcizama , rekao je: "ISIS je Sotona. Stvari će se dogoditi prvi put u duhovnim sferama, onda će svi ljudi koji su na ovoj zemlji biti pod zemljom".

Opisao je svećenik muslimanske teroriste koji progone i ubijaju kršćane u Iraku i Siriji, gdje su stotine tisuća bili prisiljeni napustiti svoje domove kako bi izbjegli pogubljenje od strane Islamske skupine.

Otac Amorth zatim navodi da  "duhovne sfere čine samo dva bića : Duh Sveti i demonski duh."

Potonji, rekao je, je ušao ", jer zlo je mutna voda na nekoliko načina: političkih, vjerskih, kulturnih, i ima jedinstveni izvor nadahnuća: vraga. Kao kršćanin sam se dužan boriti protiv ove zvijeri samo na jedan način - duhovno. "

"Također, svjetska politika danas izgleda kao nedostatak odgovora na ubojstva kršćana. Moraju prijeći na islam i boriti se za ISIS ili će učiniti drugačije. Ako napreduje kao što se čini, pitati ćemo se, što Zapad nije učinio ili što je učinio u posljednjih nekoliko desetljeća. "

Sotona je , kaže svećenik koji je osnovao Međunarodno udruženje egzorcista ", svijet u vašoj moći i ono što on kaže je istina. Biblijski gledano mi smo u posljednje vrijeme postali zvijeri, radimo mahnito i udaljavamo se sve vise od duhovnog."

Islamska država (ISIS), je pokorila najveći kršćanski grad u Iraku, Qaraqosh, u kolovozu prošle godine,

Qaraqosh , između Mosulu-city u kojem ne postoje kršćani, i Erbilu, glavnom gradu iračkog Kurdistana, područje je na kojem još nisu došli zapadnjacki moćnici do ISIS muslimanskih terorista.

Prema UN-u 200.000 je zatim pobjeglo uz prometnice.

Islamska država ISIS je džihadski pokret rođen od Al Qaide, ali sada djeluje samostalno. Posljednji pokolj koji su izvršili je taj nad 21 koptskim kršćaninom  pogubljenim u Libiji.

Za više vijesti iz svijeta kliknite OVDJE