Sadržaj s oznakom: ISIS

Ma uz Isusa nema straha, to dokazuje i snaga vjere djevojke koja je godinu dana bila u raljama ISISa, ali i njezine majke koja je ostala bez cijele obitelji!

Kada je ISIS (Islamska Država ) uništila grobnicu proroka Jone iz Starog zavjeta, slučajno je otkrila biblijsko blago iz zakopane palače zahvaljujući tunelima koje je iskopao ISIS

Jučer je u ruskoj republici Dagestanu u gradu Kizlyar, dok su vjernici izlazili iz pravoslavne crkve, mladić dvadesetih godina ubio pet žena. Potaknut tim događajem patrijarh Kiril je, izrazivši svoju bol i zabrinutost, primijetio da se time želi razbiti sklad između kršćana i muslimana. 

Kada su uništili grobnicu proroka iz Starog zavjeta, Islamska Država (ISIS) je slučajno otključala biblijsko blago: povijesni dokaz o postojanju kralja koji se spominje u Bibliji, piše Christian Today.

Tania Georgelas, 33-godišnja Britanka, čiji roditelji su podrijetlom iz Bangladeša, u ekskluzivnom intervjuu za The Atlantic kojeg prenosi JL otkrila je zašto se priključila ISIS-u i što ju je nagnalo da poslije nekog vremena ipak napusti zloglasnu Islamsku državu i počne graditi novi život u Sjedinjenim Američkim Državama.

Libijski Glavni tužitelj u petak, 6. listopada, službeno je potvrdio da su pronađena tijela 21 koptskoga kršćanina, koje su u obalnom području grada Sirte, 2015. godine pogubili džihadisti povezani s takozvanom Islamskom državom.

Videozapis, snimljen na Filipinima, prikazuje snimke uništenja katoličke crkve u Marawiju, gdje se vlasti s islamskim pobunjenicima sukobljavaju od svibnja.

Većini nas je poznat slučaj kada je ubijeno 21 koptskih kršćanina iz Egipta, koji se nisu odrekli vjere, zbog čega im je ISIS u veljači 2015. odrubio glave. No jeste li znali da su samo njih 20 bili Kopti iz Egipta? Jeste li znali da jedan od mučenika bio iz Čada, a dan prije svog pogubljenja nije bio kršćanin?

Kada su ISIL-ovci prošli tjedan krenuli u napad na irački grad Kirkuk, kaldejski biskup Touma nije bio svjestan da će učenici u kršćanskoj školi biti suočeni sa smrtnom opasnošću.

Smaknuti svečenik od strane ISIS-a; Vijest koju su mediji cenzurirali!

Komentari vjernika koji iskazuju pregršt negative, osobnih frustracija i jasne netrpeljivosti oko izbjeglica meni osobno je prestrašan.

Islamska država objavila u srijedu da je pogubila hrvatskog državljanina Tomislava Salopeka.

Poznati egzorcist iz Rimske biskupije, otac Gabriele Amorth rekao je da je islamska država (ISIS) "Sotona".

Oko 125.000 iračkih kršćana bilo je prisiljeno napustiti vlastite domove pred progonima ISIS-a, nakon što im je ponuđeno da prijeđu na islam ili će ostati bez glave.