Pismo jednog djeteta pokojnom ocu za Božić dirnulo je mnoge

Dječak poslao poruku ocu u raju: 'Nedostaješ mi tatice...'

Fotograf Stuart McColl iz Škotske pronašao je pismo u balonu koje je jedan dječak poslao svom ocu u raj. Sada traži dječaka kako bi mu ispunio božićne želje. Pismo jednog djeteta pokojnom ocu za Božić dirnulo je mnoge. Malo tko je ostao ravnodušan na riječi ovog dječaka kojemu nedostaje otac. Dječak kaže kako zna da mu je otac u raju i da mu je najveća želja ovog Božića da otac pročita pismo i odgovori porukom ispod jastuka. Uz to, napisao je i koje poklone bi volio dobiti, piše Daily Mail.

Poruka je pronađena u balonu na jednom privatnom posjetu u Škotskoj. Fotograf Stuart McColl (30), koji je pronašao pismo dok je šetao s psom, želi pronaći dječaka i pokloniti mu darove koje je naveo u pismu. - Primijetio sam sjajni balon i prvu sekundu sam mislio da je smeće, ali ipak sam ga podigao. Tada sam umalo zaplakao, bilo je stvarno dirljivo - rekao je Stuart. - Otišao sam kući, ali nisam mogao prestati razmišljati o pismu. Postavio sam fotografiju pismu na Facebook kako bi pronašao nekoga tko mi može pomoći u potrazi - dodaje.

pismo-djeteta-pokojnom-ocu.jpeg

Foto: Facebook

U pismu piše: "Hej tata, pišem ti da ti kažem da mi nedostaješ i da ti ispričam novosti. Sigurno već znaš da sam u udomiteljskoj obitelji jer je mama bolesna, a meni je uho začepljeno od ponedjeljka. Sutra odlazimo. Stvarno mi nedostaje škola i nedostaješ mi ti. Znam da si u raju, ali jesi li dobro? Prije nego završim, evo ti popis mojih snova i želja. Moj san je da mi ti tatice staviš poruku ispod jastuka. Božićna lista: čizme, lopta, Rubikova kocka, dres Real Madrida. Bok tata. Volim te!" - Nadam se da ćemo locirati dječaka. A čak i ako ne uspijemo, napravio sam stranicu za donacije koje ćemo dati u humanitarne svrhe za djecu bez roditeljske skrbi - dodaje Stuart.