Pogledajte što Barack i Michelle Obama nameću predškolcima u svom crtiću

Crtić koji bi trebao promovirati znanost promovira – LGBT. “Ada Twist, Scientist” namijenjen je djeci predškolske dobi, a u njemu se pojavljuju istospolni parovi. Zanimljivo je spomenuti da su izvršni producenti crtića bivši američki predsjednik i bivša prva dama Barack i Michelle Obama, prenosi narod.hr.

“Ada Twist, znanstvenica” animirana je serija namijenjena predškolskoj djeci. Razvio ju je i producirao Chris Nee za Netflix, premijerno je prikazana 28. rujna 2021. Izvršnu produkciju, među ostalim, potpisuje bivši prvi par SAD-a Barack i Michelle Obama.

Animirana dječja emisija fokusirana je na osmogodišnju Adu Twist, “mladu crnu znanstvenicu koja će istraživati kako pomoći ljudima kroz znanstvena otkrića, suradnju i prijateljstvo”, i rješava misterije uz pomoć svojih prijatelja Rosie Revere i Iggyja Pecka. Ada je jako inteligentna 9-godišnja djevojčica i znanstvenica. Pametna je, dobrodušna, osjetljiva i uvijek draga. Ima svoj čarobni laboratorij i svoju veliku knjigu otkrića i izuma. Iako bi u crtiću, kako i sam naziv kaže, znanost trebala biti najbitnija, stvaratelji nisu propustili priliku progurati woke ideologiju.

Tako se u jednoj prikazuje gay vjenčanje. I to ga organiziraju učenici, Adini prijatelji, za svog učitelja.

Ovaj, još jedan u nizu crtića na Netflixu koji nastoje indoktrinirati najmanje, izazvao je bijes kod mnogih roditelja ali i šire javnosti. Na X-u su se tako proširila upozorenja i oštre kritike.

“Vaša djeca će biti indoktrinirana”; “Da. Ciljaju na djecu”; “Ne dopustite svojoj djeci da gledaju ‘Ada Twist, Scientist'”; “Znanost, kažete?”; “Što Obame pokušavaju dokazati? Otkazujem Netflix, gotova sam”, samo su neki od komentara.

“Svatko tko je tvrdio da je kršćanin i podržava Obamu… pogledajte što on radi za promicanje trans ideologije djeci! Nikada ne glasajte za demokrate ni za jednu funkciju. Uvijek će pogoršati stvari. Republikanci imaju problema, ali najgori republikanac je 1000 puta bolji od demokrata!”, poručio je jedan korisnik.