Poznata pjevačica Nicole Scherzinger: Danas živim jer su djed i baka spasili mamu od odlaska na pobačaj

Poznata američka pjevačica Nicole Scherzinger u razgovoru za Daily Mail kazala je kako svoj život duguje baki i djedu koji su njezinu majku, premda je ostala trudna sa samo 17 godina, podržali i ohrabrili da rodi.

“Moja majka ostala je trudna sa mnom u svojoj 17-oj godini, a rodila me sa 18. Ona je odabrala život. Njezini roditelji nikada ne bi dopustili da pobaci”, kazala je Scherzinger koja je svoju priču odlučila podijeliti u javnosti kako bi pružila podršku svim trudnicama koje možda razmišljaju o pobačaju.

“Želim ih ohrabriti da zadrže svoju djecu”, izjavila je pjevačica i buduća glumica koja će se uskoro pojaviti u ulozi Penny Johnson u televizijskoj verziji “Prljavog plesa”.

Scherzinger, inače odgojena u katoličkoj obitelji, dodala je kako je skoro odbila spomenutu ulogu, budući da njezin lik u filmu obavlja ilegalni pobačaj.

“Dobila sam ulogu i skoro ju odbila jer nisam htjela promovirati pobačaj”, objasnila je Scherzinger.

Njezina obitelj u početku se također protivila prihvaćanju uloge u filmu, no njezin djed ohrabrio ju je i kazao joj da svoju ulogu može iskoristiti kako bi progovorila o temi pobačaja i pozitivno djelovati na buduće majke. Želim ih ohrabriti da zadrže svoju djecu”, izjavila je pjevačica i buduća glumica koja će se uskoro pojaviti u ulozi Penny Johnson u televizijskoj verziji “Prljavog plesa”.