PRIČA O LJUBAVI DO ZADNJEG DAHA: Svoje “da” izrekla je 18 sati prije smrti

Emotivno “da” koje je izrekla Heather Mosher - udala se 18 sati prije smrti

Rak joj je oduzeo svu snagu, no i dalje se svim srcem željela udati za Davida. Priča koja je simbol ljubavi prema životu do zadnjeg daha.

Dvije godine nakon što joj je dijagnosticiran rak, 18 sati nakon vjenčanja, Heather Mosher preminula je u bolnici u Connecticutu, u SAD-u.
Nije uspjela pobijediti bolest protiv koje se borila do posljednjeg trenutka, ali slike njezine svadbe s Davidom, objavljene na Facebooku, postale su snažan simbol njezine borbe, ljubavi za životom i želje da do kraja živi punim plućima.

Zamolili su me da podijelim ovu prekrasnu fotografiju. Heather u punom sjaju pokraj čovjeka iz njezinih snova. Uspjela je! Uspjeli su! Pravo je čudo svjedočiti ljubavi ove dvije srodne duše. Sinoć smo u kapelici bolnice Sv. Franje svjedočili njihovom vjenčanju. Čestitke Heather i Daveu Mosheru!

U iščekivanju 23. prosinca

Kako je izvijestio Abc News, svadba se trebala održati 30. prosinca, ali brzo napredovanje bolesti uvjerilo je par da sudbonosnu noć prebace na 23. prosinca. Vjenčanje se održalo u kapelici bolnice u kojoj je bila Heather, a prisustvovali su roditelji i prijatelji. Nekoliko sati kasnije, Heather je preminula u krevetu.

Dijagnoza raka dojke

Heather i David upoznali su se 2016. godine, a godinu dana kasnije ju je David htio zaprositi. No, u trenutku kada je bio spreman to učiniti, Heather je dijagnosticiran rak dojke. Unatoč strašnim vijestima, David ju je odlučio zaprositi: “Ne bi se trebala sama suočiti s tim.”

heather-mosher-1.jpg

 facebook

Metastaze

Nekoliko dana kasnije, liječnici su primijetili da je rak agresivan te je Heather posljednjih godinu dana morala živjeti u bolnicama i ići na terapije, sve do rujna 2017. kada se rak proširio na mozak.
U tom je trenutku bilo jasno da se više ne može ništa učiniti. Heather se, unatoč svemu, nastavila boriti ostvarivši svoj san s Davidom prije smrti.

Preveo i priredio medjugorje-info.com/Aleteia