Sadržaj s oznakom: Vjenčanje

Amie Milner i njezin otac Ian Richards pokazali su zavidno umijeće na plesnom podiju tijekom vjenčanja.

Vaš dan vjenčanja je jedan od najupečatljivijih dana u životu i zbog toga parovi traže nešto što će ga učiniti jedinstvenim.

Ovo pismo je mladenka na vjenčanju čitala svom odabraniku:

Ovo je nevjerojatno točno! Jedna kineska legenda to objašnjava zgodno i uvjerljivo na ovaj način.

Predivno! Jeste li ikad vidjeli nešto takvo prije?

Tko ne bi želio ovakvo vjenčanje?! Možda bismo svi mi vjernici zajedno trebali poraditi na tome da postanemo svjesniji što se događa ne samo prilikom sakramenta sklapanja braka nego i u svim drugim sakramentima Crkve, osobito u sakramentu euharistije...

Baka Tare Foley iz Floride, 102 godišnja Stasia, živjela je u hospiciju i svakog se dana molila da poživi još malo kako bi svjedočila udaji svoje unuke

Jedna je od tradicija na vjenčanjima je bacanje buketa i kravate, a djevojci ili momku koji ga uhvate, vjeruje se, idući su koji će se vjenčati.

Nakon teške i dugotrajne borbe s rakom dojke, Laurin Long Bank preminula je samo nekoliko mjeseci nakon svog savršenog vjenčanja.

Nakon što su kuma i njegov kum održali govor, zapalili su lampione i pustili ih u nebo iznad Jamesova groba, a fotografije s "vjenčanja" brzo su se proširile društvenim mrežama

'Obećavam ti vjernost u dobru i u zlu, u zdravlju i bolesti. Ljubit ću te i poštovati u sve dane života svoga.' Ovim riječima iz obrednika vjenčanja ovaj je mladi par pokazao na svom primjeru što to uistinu znači. Njihovo vjenčanje dirnulo je svijet.

Par iz Filipina dokazao je da ništa ne stoji na putu do istinske ljubavi i ništa ne može spriječiti vjenčanje, čak i ako do oltara morate doći hodajući kroz mutnu vodu koja vam je do koljena.

Sveti Otac prošle subote iznenadio pripadnika švicarske garde i njegovu buduću ženu te predvodio sakrament ženidbe

Može zvučati kao radnja iz nekog kičastog ljubića, ali za četvero mladih ljudi to je stvarnost.

Emotivno “da” koje je izrekla Heather Mosher - udala se 18 sati prije smrti

Objavljeno u Vijesti iz svijeta | 30.12.2017.

Ljubav usred užasa

Nada Merhi (18) i Hassan Youssef (27), sirijski vojnik, upravo su se vjenčali.

Stranica 1 od 3