Muž oprao noge supruzi na vjenčanju umjesto bacanja podvezice: "Zaslužuješ da budeš voljena"

Predivno! Jeste li ikad vidjeli nešto takvo prije?

Katolička motivacijska govornica, podcaster i televizijska ličnost Stacey Sumereau podijelila je iskustvo koje je imala sa suprugom na svom svadbenom domjenku -  njena objava na drušvenim mrežama je postala viralna!

Umjesto da baci podvezicu, suprug joj je oprao noge.

Sumeraeu je objasnila da "bacanje podvezice označava Erosa" koji predstavlja "seksualnu privlačnost i javni nagovještaj intimnosti koju će mladenci međusobno uživati".

Muž joj je oprao noge jer taj čin označava Isusovu ljubav i žrtvu koju je podnio.

"Isus je oprao noge svojim učenicima noć prije nego što je dao život za njih na križu ... Muževi se obvezuju da će voljeti svoje nevjeste kao što Krist voli Crkvu. Biti vođa naše obitelji znači biti sluga. “

Staceyinu objavu prenosimo u cijelosti:

"Muž mi je oprao noge na našem svadbenom prijemu, umjesto bacanje podvezice.

„Javno bacanje podvezice označava erotsku privlačnost i javni nagovještaj privatne intimnosti koju će mladenci uživati. Tjelesna privlačnost je prekrasan i lijep dio braka. Ipak, volim da me je mladoženja odlučio iznenaditi nečim drugačijim ... ?

“Isus je oprao noge svojim učenicima noć prije nego što je predao svoj život za njih na križu. Ta vrsta ljubavi zove se agape: ljubaav uključuje i žrtvu za osobu koju volite.

„Muževi se obvezuju da ljube svoje nevjeste kao što Krist ljubi Crkvu. ?? Biti vođa naše obitelji znači biti sluga. Bez obzira na moje prioritete i želje, od odluka gdje otići na večeru ili rano ustajanje s bebama kad sam iscrpljena, John svaki dan polaže svoj život za mene.

"I prekrasna stvar je to što se ni malo ne moraš brinuti o tome da će privlačnost između nas dvoje nestati kada prakticiramo agape ljubav. ?

"U našoj kulturi pozivaju na: 'testnu vožnju', 'probajte prije kupnje', suživot.

"Ali sada, kada svakodnevno živim u braku, vidim da je održavanje veze s erotičnom ljubavi poput pokušaja da se živi samo na kolaču: slatkoća može nestati u trenu, ali zajednički rad ostaje.

"Nismo se vodili time da "probamo prije nego što kupimo" da bismo imali i dubinu agape ljubavi i Erosovu slatkoću. Ne osjećam se zaljubljeno svake sekunde svakog dana. (Ako to očekujete, razočarat ćete se!)

„Ali vjerujem svom suprugu i osjećam sigurnost u njegovoj ljubavi. To nam omogućava radost, smijeh i stabilnu vezu. "

"Vi koji ste samci, ne kupujte ono što vam nudi ova kultura! Zaslužujete biti nekome dragocjeni - ne samo s vremena na vrijeme, nego zauvijek. "

Prevela Erika Radovic|Medjugorje-info.com

Označeno u