VATROGASAC OTIŠAO NA INTERVENCIJU, A KUĆI SE VRATIO S NOVOROĐENOM BEBOM 'Ona je moja princeza, moja najbolja prijateljica. Volim je kao da je moja'

Marc Hadden iz američke savezne države Južna Karolina 2011. završio je na intervenciji koja mu je potpuno promijenila život.

Njegovu vatrogasnu postrojbu nazvala je mlada žena koja se upravo počela porađati. Nije bilo vremena za vožnju do najbliže bolnice pa je Marc sve uzeo u svoje ruke i pomogao donijeti bebu na svijet.

'Taj dan nikad neću zaboraviti, njegov glas kad me nazvao s posla... Bio je izvan sebe od sreće. Tko još može reći da je porodio dijete, a uopće nije ni liječnik', rekla je Marcova supruga Beth.

'Odmah smo znali da će biti naša. Ona je naš najveći blagoslov', rekli su supružnici, a prenosi The Mirror.

marc-hadden-1.jpg

Samo dva dana poslije sudbonosne intervencije vatrogasac Hadden potpisao je papire za posvajanje, a malena Grace, kako ju je novi otac nazvao, stigla je kući.

Djevojčica danas ima pet godina i odrasta s dva starija brata, Willa i Parkera, koji je obožavaju.

'Grace je prava tatina curica, moja princeza, moja najbolja prijateljica. Imamo nevjerojatnu vezu, koju ne bih mijenjao ni za što na svijetu. Volim je kao da je moja jer ona to zapravo i jest. Spojila nas je sudbina i na tome sam beskrajno zahvalan', kaže ponosni tata Mark.

Kad je pitaju o njezinu rođenju, Grace ponosno odgovara kako je svijet prvi put ugledala u očevu vatrogasnom kamionu.

marc-hadden-2.jpg


Haddenovi poslije rođenja sinova više nisu mogli imati djece, a oduvijek su maštali o kćeri. Njihova obitelj sad je, kažu, napokon potpuna.

marc-hadden-3.jpg