(VIDEO) Mark Wahlberg Valentinovo proslavio na obredu pepeljenja i oduševio obožavatelje!

Kako spojiti pepelnicu i Valentinovo, pokazao je slavni glumac..

Poznati američki glumac i producent Mark Wahlberg oduševio je svoje obožavatelje u videoporuci u kojoj je pokazao kako je sa svojom voljenom suprugom proslavio Valentinovo. S pepeljastim križem na čelu slavni glumac čestitao je svojom obožavateljima ulazak u korizmu kao i Valentinovo te pokazao kako je Valentinovo sa suprugom proslavio uz Isusa Krista na obredu pepeljenja. Tim je potezom oduševio obožavatelje koji za ovaj potez imaju samo riječi blagoslova i hvale.

‘Katolička crkva moje je jedino sidro u životu. Odlaskom na svetu Misu primam tijelo i krv Kristovu iz ruke svećenika, to mi daje snagu da svoju katoličku vjeru podijelim s drugima’, svjedočio je nedavno javno Wahlberg koji je objasnio kako mu vjera služi u svakodnevnom životu.

‘Moja svakodnevna molitva i sakramenti savjetuju me i osnažuju u mom pozivu muža i oca. Prekrasni svećenici Katoličke crkve pratili su me na mom putu kroz život. Tijekom svoje mladosti povremeno bih bio u nevolji ali uvijek je u tim trenucima u mojoj blizini bio svećenik koji me vratio na pravi put, ispovjedao me i blagoslovio’, rekao je poznati glumac koji je ujedno i otac četvero djece za koju želi samo jedno – da na svom putu i oni imaju svećenike koji će ih pratiti pri svakom usponu i padu kao što je imao i on. S.

Naime, Wahlberg je rođen u siromašnoj obitelji i imao je vrlo sadržajanu mladost. Drogirao se, radio je i kao model te rap pjevač. Bio je i u zatvoru jer je ozlijedio prijatelja tijekom svađe. Prema njegovim riječima, on se vratio na pravi put nakon što je pronašao istinu u kršćanskoj vjeri i sidro u Katoličkoj crkvi.

Danas spremno svjedoči svoju odanost Katoličkoj crkvi i sakramentalnom životu sa svojom predivnom obitelji!

Dnevno.hr