Sadržaj s oznakom: Evangelizacija

Sve više i više tvrtki diljem svijeta svjesno je stvarnih dobrobiti koje molitva i pobožne inicijative imaju na zaposlenike, radno okruženje, pa čak i na učinak radnika.

Nikakva čudesa s prirodom, ni čudesa ozdravljenja i oslobođenja neće bogatim Europljanima biti dovoljna da se vrate Bogu i Crkvi.

Isus je rekao: "Pustite dječicu neka dolaze k meni.." Jedna župa slijedi ovaj primjer i postiže nevjerojatne rezultate.

Apostolska pobudnica „Evangelii nuntiandi“ Pavla VI. bila je u središtu kateheze pape Franje koji je na današnjoj općoj audijenciji podsjetio na tri pitanja koja je papa Montini postavio u svrhu svjedočanstva vjere bez licemjerja: Vjerujete li to što naviještate? Živite li to što vjerujete? Naviještate li ono što živite?

Papa Franjo započeo je na redovnoj općoj audijenciji u srijedu, 11. siječnja novi ciklus kateheza na zajedničku temu „Strast za evangelizacijom: vjernikov apostolski žar“. U središtu prve meditacije, koju donosimo u cijelosti, bila je tema „Poziv na apostolat (Mt 9, 9-13)“.

Kada je belgijski nogometaš Romelu Lukaku istrčao na teren tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva koje se održavalo u Rusiji, bio je to odgovor na njegove molitve... i potvrda ispunjenja obećenja koje je dao kao 6-godišnjak.

Čudesna preobrazba mladog pjevača, molimo za njega da ustraje!

Nakon 20 godina, "Katolici se vraćaju kući" i dalje nadahnjuje ​​neaktivne katolike da prihvate svoju vjeru.

Svećenik pokazuje kako koristi "čarobna srca" za širenje Evanđelja.

“Želja nam je samo posvjedočiti iskustvo i radost naše vjere, radost je zarazna i nju žele svi.”, rekao je za Narod.hr fra Stjepan Brčina jedan od organizatora Hoda mladih sv. Antunu i evangelizacije na Trgu bana Jelačića koji će se održati 7. lipnja s početkom u 18 sati.

Katolički portal Aleteia donosi ekskluzivne fotografije za koje u opisu kaže da je sudeći prema onome što su svjedočili brojni prolaznici  'nastupio dan spasenja u New Yorku'.

Marijana Petir jedina je hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu koja već četvrti put za redom sudjeluje na jednom od najznačajnijih događanja u SAD-u.

Dvije katoličke influencerice oriste društvene mreže i platforme poput Instagrama, Facebooka i Youtube u svrhu širenja vjere u katoličkog Boga i katoličkog svjetonazora

Poruka predsjednika Vijeća HBK za katehizaciju i novu evangelizaciju nadbiskupa Đure Hranića na početku školske i katehetske godine 2018./2019.

“Crkva se mora neprestano osjećati pozvanom smiono mijenjati osobe, društva i samu sebe, polazeći od evanđelja i potaknuta Duhom Svetim…

Na pitanje novinara je li imao kakav ritual u Rusiji, uoči utakmica, Domagoj Vida je odgovario:
„Nisam. Molio sam se u sobi svaki dan prije utakmice, prekrižio i to je to. Samo molitva, ništa drugo.”

Stranica 1 od 3