Sadržaj s oznakom: Evangelizacija

Nikakva čudesa s prirodom, ni čudesa ozdravljenja i oslobođenja neće bogatim Europljanima biti dovoljna da se vrate Bogu i Crkvi.

Isus je rekao: "Pustite dječicu neka dolaze k meni.." Jedna župa slijedi ovaj primjer i postiže nevjerojatne rezultate.

Kada je belgijski nogometaš Romelu Lukaku istrčao na teren tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva koje se održavalo u Rusiji, bio je to odgovor na njegove molitve... i potvrda ispunjenja obećenja koje je dao kao 6-godišnjak.

Čudesna preobrazba mladog pjevača, molimo za njega da ustraje!

Nakon 20 godina, "Katolici se vraćaju kući" i dalje nadahnjuje ​​neaktivne katolike da prihvate svoju vjeru.

Svećenik pokazuje kako koristi "čarobna srca" za širenje Evanđelja.

“Želja nam je samo posvjedočiti iskustvo i radost naše vjere, radost je zarazna i nju žele svi.”, rekao je za Narod.hr fra Stjepan Brčina jedan od organizatora Hoda mladih sv. Antunu i evangelizacije na Trgu bana Jelačića koji će se održati 7. lipnja s početkom u 18 sati.

Katolički portal Aleteia donosi ekskluzivne fotografije za koje u opisu kaže da je sudeći prema onome što su svjedočili brojni prolaznici  'nastupio dan spasenja u New Yorku'.

Marijana Petir jedina je hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu koja već četvrti put za redom sudjeluje na jednom od najznačajnijih događanja u SAD-u.

Dvije katoličke influencerice oriste društvene mreže i platforme poput Instagrama, Facebooka i Youtube u svrhu širenja vjere u katoličkog Boga i katoličkog svjetonazora

Poruka predsjednika Vijeća HBK za katehizaciju i novu evangelizaciju nadbiskupa Đure Hranića na početku školske i katehetske godine 2018./2019.

“Crkva se mora neprestano osjećati pozvanom smiono mijenjati osobe, društva i samu sebe, polazeći od evanđelja i potaknuta Duhom Svetim…

Na pitanje novinara je li imao kakav ritual u Rusiji, uoči utakmica, Domagoj Vida je odgovario:
„Nisam. Molio sam se u sobi svaki dan prije utakmice, prekrižio i to je to. Samo molitva, ništa drugo.”

Na dočeku naših nogometaša, novinar N1 televizije, Antonio Zavada, kratko je razgovarao uživo s obitelji Paradžik, a koji su rodom iz dva mjesta od kuda vuku korijene Mandžukić i Lovren.

Još je malo ostalo do najveće UFC borbe u 2018. godini. Stipe Miočić i Daniel Cormier odmjerit će snage u glavnoj borbi UFC-a 226 u Las Vegasu 7. srpnja.

Internetom se proširio video u kojem nogometaši Urugvaja slobodno vrijeme provode družeći se uz Bibliju i pjesmu.

Stranica 1 od 3