Biskup Strickland: Moramo se oduprijeti zlu ‘Velikog resetiranja’ na svakom koraku“

Biskup Joseph Strickland, iz biskupije Tyler u Texasu, reagirao je na video koji prikazuje razmjere arogancije samoprozvanih „bogova“ sa Svjetskog ekonomskog foruma. Biskup, poznat po svojim hrabrim izjavama, pozvao je sve kršćane na otpor organiziranom zlu tzv. Velikog resetiranja.

Britanski kanal The People’s Voice objavio je YouTube video o „božanskim“ težnjama Svjetskog ekonomskog foruma (WEF). „Bog je mrtav“, a WEF dobiva „božanske moći“ – ovako je voditeljica sažela aktualnu poruku Klausa Schwaba i njegovih satelita, predvođenih „prorokom globalista“, sodomitom Yuvalom Noahom Hararijem.

Među kompilacijom izjava, vidimo predsjedavajućeg WEF-a Klausa Schwaba kako otvoreno izvještava u jednom od svojih intervjua o tome kako se uspio infiltrirati u polovicu svjetskih vlada koje provode agendu njegovog foruma. „Ti tirani sada postaju arogantni i samodostatni. Više se ne skrivaju u sjeni, vuku konce iza zastora“ , komentira narator filma.

Tu su bili i izvodi iz Hararijevih izjava, npr. kako je komentirao svoju knjigu, u kojoj je naveo da je „Bog mrtav, samo je teško riješiti se njegovog tijela“. Što god taj luđak namjeravao, važne riječi došle su kasnije kada je izjavio da Svjetski ekonomski forum sada „dobiva božanske moći“ i da će „unaprijediti ljude u bogove“.

Materijal britanskog medija podijelio je biskup Joseph Strickland na svom Twitteru. „Svaki kršćanin koji vjeruje trebao bi to oštro osuditi. Glasovi Svjetskog ekonomskog foruma hule na Svemogućeg Boga, Oca, Sina i Duha Svetoga i moraju biti osuđeni. Moramo se oduprijeti njima i zlu ‘Velikog resetiranja’ na svakom koraku“.

Izvor