Sadržaj s oznakom: Biskup Strickland

Među onima koji iskazuju podršku Stricklandu svakako valja spomenuti KARDINALA MULLERA, ex prefekta Kongregacije za nauk vjere (a koja više ne postoji pod tim nazivom, već je taj najvažniji ured u Vatikanu papa Franjo preimenovao u Dikasterij za nauk vjere, kojim sada upravlja kontroverzni biskup, odnedavna kardinal, Victor Fernandez koji, između ostalog, podržava blagoslove istospolnih parova…).

Ono što se radi biskupu Stricklandu je strašno, zloporaba božanskog prava episkopata.

Biskup Joseph Strickland, kojeg je papa Franjo 11. studenoga 2023. smijenio s dužnosti voditelja biskupije Tyler u Teksasu, predvodio je molitvu krunice ispred mjesta gdje se održava jesenska skupština američkih biskupa u Baltimoreu 14. studenoga , 2023.

Uklanjanjem biskupa Stricklanda iz biskupije Tyler, Teksas, papa Franjo je smijenio jednog od najvjernijih, najiskrenijih i najglasnijih biskupa u Sjedinjenim Državama, javlja lifesitenews.

U posljednjoj epizodi Bishop Strickland Showa, biskup Joseph Strickland objašnjava da je napisao pastoralno pismo vjernicima svoje biskupije, koje je kasnije postalo viralno, zbog zabuna koje će proizaći iz Sinode o sinodalnosti ovog listopada.

Popularni američki biskup Joseph Strickland progovorio je o apostolskoj vizitaciji iz Vatikana, izjavivši da “nema što skrivati”.

Vatikanski dikasterij za biskupe dovršio je službenu istragu nad biskupom Josephom Stricklandom iz Teksasa, što potvrđuje više medijskih izvješća.

Biskup Joseph Strickland, iz biskupije Tyler u Texasu, reagirao je na video koji prikazuje razmjere arogancije samoprozvanih „bogova“ sa Svjetskog ekonomskog foruma. Biskup, poznat po svojim hrabrim izjavama, pozvao je sve kršćane na otpor organiziranom zlu tzv. Velikog resetiranja.

Biskup Strickland u emisiji sa Terryem Barberom govori o opasnosti sinkretizma po kojem je svejedno kojoj vjeri pripadaš.