Eva Vukina: “Nebo je puno malih anđela čiji su pogledi usmjereni prema Zemlji”

Potresnim crtežom na zidu talentirana mlada umjetnica Eva Vukina iz Čakovca dala je podršku zaštiti života nerođenih na početku korizmene molitvene inicijative "40 dana za život".

“Toliko nerođene djece suobličeno je s Isusom, proživljava s Njim Križni put, a vjerujem i mnoge majke s njima koje su pritisnute sa svih strana. Molimo posebno u ovoj Korizmi za njih! Skupa smo svi u patnjama, mi smo jedno u Kristu! Koračajmo s Isusom kroz pustinju i mijenjamo sebe pa tako i ovaj napaćeni svijet”, napisala je na društvenim mrežama Eva Vukina, dajući tako podršku molitvenoj incijativi “40 dana za život” i zaštiti života nerođenih, piše Hrvatska Katolička Mreža.

eva-vukina.jpg


Crtež kredom / Eva Vukina

“Nebo je puno malih anđela čiji su pogledi usmjereni prema Zemlji. Oni neumorno traže lica svojih majki koja su smrknuta i u očaju. Plaču nad njima jer ih žele utješiti, ublažiti njihovu bol nastalu na srcu. Bol je obostrana. Srce majke je prepolovljeno, ali još uvijek povezano tankom niti njezine ubijene savjesti i djetetove čežnje za majčinim toplim krilom kojeg nikada neće osjetiti.

Na Zemlji se čuju majčini jecaji i polovični otkucaji srca, a Nebom odjekuju riječi malenih : ‘O, majčice moja, volim te i molim za tebe!’ Nerođena dječica smjestila su se u ruke Isusa i nebeske Majke i tamo pronašla svoj novi Dom”, poručuje mlada umjetnica Eva Vukina.