Umjetna glad – Emisija “Sjaj istine”, don Josip Mužić

Od kuge, gladi i rata oslobodi nas Gospodine!” – Tako se molilo kod blagoslova polja i nekad je to ljudima bilo na pameti kao tri najveća zla koja mogu snaći zajednicu pa su zajednički tako molili.

Prošlih godina imali smo zlo Covida, a sad rat – pa POSTOJI MNOGO ZNAKOVA DA DO GLADI MOŽE DOĆI… Ako do toga ne dođe još bolje, ali postoji mogućnost da dođe i dobro je da budemo PRIPRAVNI.

“Prediktivno programiranje” svjetskih moćnika – u biti planiraju da se dogode određene stvari, puste to u javnost, pripremaju nas, tako da s moralne strane čine ljude suodgovornima za svoje naume u ovom slučaju Veliki reset-a ili preslagivanja (na hrv.) …jer kad bi sve radili na samo na svoju ruku grijeh bi bio samo njihov, a ovako je i naš ako se u to uklopimo.

Planirano “mijenjanje prehrambenih navika” – posljedica toga je i glad – i na to se pripremaju.

Kako su brzo mogli detektirali problem i to 2 mjeseca nakon što je najavljen Veliki reset, 4 mjeseca nakon što je krenulo s Cov. ?

Postoji suglasje na području svjetske moći. Promicanje blagodati JEDENJA INSEKATA i jedenja hrane proizvedene umjetno u laboratorijima. Treba se riješiti životinja: krava, ovaca, koza… jer troše ugljični dioksid i zagađuju okoliš. Da to nije šala, kao što je izgledalo, pokazuje i činjenica da su u to uključene i OSOBE IZ SVIJETA FILMA, jer promiču takav način prehrane (Australija, Novi Zeland – plan da se ponudi djeci u vrtićima; Samo je pitanje vremena kad će se to pojaviti i kod nas…)

Nije postavljena stvar tako DA SE OBRADE NEOBRAĐENE POVRŠINE, nego se još ide za tim da se stoka koja sad postoji smanji ili onemogući, a da se umjesto daju insekti… Cielu emisiju poslušajte u nastavku: 

magnifikat.hr