(VIDEO) Davor Pavuna o obitelji, ženama, antifama i Hrvatskoj

U HRT-ovoj emisiji Pozitivno, u gostovao je doktor Davor Pavuna izumitelj i fizičar, ali i vjernik koji je odmah na početku ustvrdio kako znanost i vjera nisu u sukobu.

Pavuna je istaknuo i kako se već 29 godina u Švicarskoj, u uredu gdje radi kako profesor on i njegove kolege mole Isusu Kristu.

Pavuna je govorio i o važnosti vjere u njegovom životu, o obitelji, o vlastitom obraćenju, ali i o nekim pitanjima koji danas izazivaju polemike kao što je umjetna oplodnja.

Najveća titula njegova je, kazao je, to što je sluga Božji.

Pavuna je govorio i o idealnoj ženi. “Svi znaju što su kompletne žene, Tesla je pričao o kompletnoj ženi. To je bila njegova majka. Bila je nepismena, a znala je Bibliju napamet i citirala je poeziju na sedam jezika. To su žene koje nama opet trebaju”, rekao je Pavuna.

Na pitanje koliko je za njega važna obitelj, Pavuna je imao što reći.

"Ovi takozvani kvazi liberali, antifa zumboloidi i ostali humanoidi koji ne razumiju pa kažu oni su humanoidi. Oni imaju formu čovjeka, ali su izgubili dušu, ili je čak ni nemaju, ti humanoidi koji misle da su nastali od majmuna i u tom se identificiraju, ne razumiju ljepotu dubine ljubavi Isusa Krista i vjere. I onda u svojoj agresivnosti i mržnji i svojoj shizofreniji, koju sam ja živio isto kao mlad, jer su i mene u to vrijeme pokušali drogirati, ubaciti u seksualnu revoluciju i ne znam ni ja koje sve anomalije. Onda ih sve smeta izvan i civilizacija stalno ide izvan. I naravno, tu obitelj smeta. Vidite, to je ista situacija kao rak. Što je rak? Rak u najjednostavnijem obliku, u organizmu su upravo one stanice koje su izgubile onu optimalnu hidraciju i kisik i one postaju drugačije stanice koje nagrizaju organizam da bi ga pojeli. A zdrav organizam čuva stanice", rekao je Pavuna.

Dodao je da je obitelj stanica društva.

"Moji prijatelj koji su bili članovi komunističke partije, nevjernici i fizičari, čije su obitelji totalno raspale do te mjere da briljantna kćer radi umjetno osjemenjivanje. Kupi si sjeme, oplodi se ne jednom i cijela obitelj nakon toga, uključujući mog prijatelja koji je sjajan i tako dalje, moraju se brinuti oko kćerke koja je upala u najgori egocentrizam. Ona je sama majka suverena svojoj djeci i oplođuje se da ima najbolju djecu i kupi najbolju spermu. I što se događa nakon toga? Moj prijatelj je i djed i otac i tutor i svi moraju trčkarati oko nje, cijela obitelj se mora na tu egocentričnu curu centrirati".

Za globalizaciju je rekao da dolazi od antikrista kako bi napadao obitelj i tu po njemu nema nikakve diskusije.

"I taj takozvani 'obrazovni odgoj', to je najveći skandal. Ovo takozvano obrazovanje, ovaj kurikulum, naravno krivih ljudi, ide također na to da se razbije obitelj. A obitelj se razbija, a ja znam jer sam to proživio, od rokenrola pa nadalje do droge, i na vlastitoj djeci diljem svijeta, ide se na alijenaciju čovjeka i njegovo uništenje", rekao je znanstvenik.