Sadržaj s oznakom: prof. Davor Pavuna

Bila je to emisija, kako je jedan slušatelj reče, na raketni pogon.

Znanstvenik i fizičar svjetskog glasa Davor Pavuna lutao je ovim svijetom u potrazi za Istinom.

Fizičar, izumitelj i profesor na švicarskom sveučilištu Davor Pavuna otvorio je u Ozlju konferenciju 4. Branding Hrvatske.

Profesor Davor Pavuna, svjetski poznati fizičar i znanstvenik, savjetuje kako otkriti ono po čemo smo unikatni, prepoznatljivi i jedinstveni te kako pronaći zaposlenje na kojem ćemo graditi karijeru prema svojim mogućnostima.

Konferencije iz brendiranja nacije te javne, kulturne i znanstvene diplomacije pod nazivom 4. BRANDING HRVATSKE održat će se ovog vikenda u Ozlju, a u Zagrebu su je predstavili američka stručnjakinja za destinacijski management Ashley Colburn, naš proslavljeni fizičar i izumitelj Davor Pavuna, direktor projekta Petar Ćurić te Gordana Lipšinić, gradonačelnica Ozlja."Dosta sam devalvirao jer imam najnoviji primjer umjetne inteligencije.

Kada poznati hrvatskih fizičar i izumitelj, Davor Pavuna, dođe u Osijek, grad u kojem je proveo školske dane, sigurno neće biti dosadno na njegovom predavanju. I on je rekao svoje o Istanbulskoj konvenciji.

U emisiji Agape, koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje gostovao je dr. Davor Pavuna.

Kompletna je civilizacija otišla u krivom smjeru, ali dolazi jedno novo doba što je najavljeno i u Međugorju.

U HRT-ovoj emisiji Pozitivno, u gostovao je doktor Davor Pavuna izumitelj i fizičar, ali i vjernik koji je odmah na početku ustvrdio kako znanost i vjera nisu u sukobu.

Prof. Davor Pavuna jedan od najvećih kako hrvatskih tako i svjetskih znanstvenika i izumitelja, fizičar svjetskog glasa koji od 1986. godine radi u Lausanneu u Švicarskoj kao sveučilišni profesor fizike, kemije, kondenzirane materije te mikro i optoelektronike, u emisiji za Tv4r veoma žustro otkriva prave vladare svijeta ili kako ih on naziva - bankaroide.

Prof.dr.sc. Davor Pavuna otkriva nove spoznaje o životu i zdravlju.

U prostorijama misije u Berlinu okupilo se stotinjak studenata

U HRT-ovoj emisiji Pozitivno, u posebnom izdanju gostovao je doktor Davor Pavuna izumitelj i fizičar, ali i vjernik koji je odmah na početku ustvrdio kako znanost i vjera nisu u sukobu. Pavuna je istaknuo i kako se već 29 godina u Švicarskoj, u uredu gdje radi kako profesor on i njegove kolege mole Isusu Kristu.

Znanstvenik Davor Pavuna, gostovao je u emisiji Pozitivno na HRT-u i u svom prepoznatljivom stilu prokomentirao situaciju u Hrvatskoj.

Znanstvenik Davor Pavuna u novoj epizodi emisije Izdvojeno televizije Laudato, upozorava na krizu društva u kojem živimo, masonizaciju znanosti, ograničenja paradigme koja i upravlja znanstvenim principima.

Čovjeka bi trebala pokretati plemenita vizija da nesebično služi svim ljudima sa svojim ponajboljim talentima čime je ujedno i Božji sluga. No, u praksi vlada konfuzija jer su današnja tzv. civilna društva na europskom kontinentu antibožja te dominantno konzumatorska, a tek onda i ‘socijalna’.

Stranica 1 od 2