Fotografija djevojčice koja tješi mlađeg brata s leukemijom obišla je svijet i to s razlogom

Nakon što mu je dijagnosticirana bolest, cijela obitelj brinula je o dječaku, a njegova tek 14 mjeseci starija sestra odlučila je napraviti sve da se on osjeća što bolje

Beckett Burge (4) u travnju 2018. godine doznao je da boluje od akutne limfoblastične leukemije, a njegova sestra Aubrey morala je odustati od bavljenja sportom kako bi se brinula o bratu. Mama Kaitlin uhvatila je trenutak koji vjerno prikazuje kako zapravo izgleda briga starije sestre, a fotografija je obišla svijet, piše Večernji.

Aubrey, koja je samo 14 mjeseci starija, tješi brata dok on stoji nad toaletom u kupaonici i povraća od kemoterapije, a majka je fotografijom htjela pokazati kako rak zapravo izgleda i kako utječe na cijelu obitelj. Fotografija ima više od 5000 komentara, a podijeljena je 35.000 puta. "Kada ih vidim zajedno, sretna sam, ali u isto vrijeme i tužna. Imaju prekrasan odnos. Zbližili su se, a ona uvijek brine o svojem mlađem bratu. Ona voli gimnastiku, ali s obzirom na to da je postalo preskupo plaćati satove, morala je prestati trenirati. Trebala bi uživati u gimnastici, trčati po susjedstvu s drugom djecu, igrati se i plivati u bazenu, ali ona se brine o svojem bratu", rekla je ponosna mama.

Aubrey nije razumjela kako se njezin brat toliko promijenio. Nije razumjela što se točno dogodilo, ali znala je da nešto nije u redu. "Objasnili smo joj da joj je brat jako bolestan, da se to ne može spriječiti i da nitko nije kriv za njegovo stanje. Bili smo vrlo otvoreni prema njoj, a i Beckett zna o čemu je riječ", rekla je mama za Daily mail. Čim je doznala o čemu je riječ, Aubrey je odlučila napraviti sve što može za svojeg brata. "Govorila mu je da će sve biti u redu dok je on povraćao, čistila mu je lice i prala ruke. Nosila ga je do dnevne sobe i stavila na trosjed", dodala je mama. ZNANOST U prodaju dolazi test koji otkriva Alzheimerovu bolest 20 godina prije prvih simptoma Od svoje dijagnoze do danas Becett je pokazao nevjerojatnu snagu, a mora primati terapiju još dvije godine.

Označeno u