„Bok mama!“: Pozdrav bebe iz majčinog trbuha koja kaže „ne“ pobačaju

Amy Jedrysek je majka koja je odlučila na Facebooku podijeliti sliku svoje bebe s ultrazvuka na kojoj se čini kao da poručuje „bok mama!“ kako bi na taj način pokazala da pobornici pobačaja lažu kada kažu da je to samo „tkivo“ ili „još nije osoba“.

„To je slika mog sina s ultrazvuka kada sam bila u 20. tjednu trudnoće. To mi je najdraža slika, na njoj govori 'Bok mama!'“, rekla je Amy za Live Action News, pokazujući kako se na slici ruka njezine bebe jasno pomiče.

pozdrav-beba-ultrazvuk.jpg


Amy je napravila ultrazvuk u razdoblju kada majke već počinju osjećati bebine pokrete. Međutim, u tom je razdoblju i dalje dopušten i u potpunosti legalan pobačaj u SAD-u, bez obzira na motiv.

„Razlog zbog kojeg dijelim ovo je to što ova slika, bez sumnje, pokazuje ljudskost mog sina. Pogledajte kako se jasno može vidjeti njegova ruka i njegovih pet prstiju“, poručila je Amy.

Dodaje kako u 20. tjednu trudnoće „nažalost mnoge žene odlaze na pobačaj (...) i većini je rečeno da njihov 'fetus' nije prava osoba već samo nakupina stanica. Često se koristi i bilo koji drugi termin kako bi se liječnik, a i sama žena osjećali manje krivima zbog onoga što rade“.
„Smatram da uvijek postoji drugi način za riješiti stvari za one žene koje misle da ne mogu odgojiti dijete ili ih je strah“, kaže Jedrysek.


Ova majka nam je ispričala kako je i sama saznala da je trudna u teškom trenutku te su joj savjetovali da pobaci. „Bila sam sama, prestrašena i nisam znala što učiniti. No, pronašla sam potporu unutar i izvan svoje obitelji“.

Najčešći postupak za pobačaj u 20. tjednu trudnoće je dilatacija i kiretaža.

Kako je opisano u videu Dr. Anthonyja Levatina, koji je nekoč izvodio pobačaje, kroz ovaj postupak se uvodi doza digoxina u nerođenu bebu kako bi joj se zaustavio rad srca.

To dijete ostaje u majci, mrtvo, dva do tri dana dok se vrat maternice ne proširi. Potom se inducira porod i majka rodi mrtvu bebu. Bebe koje prežive digoxin budu ostavljene da umru na kliničkom stolu.

„Pogledajte ovu sliku ruke mog sina. On je ljudsko biće koje je sada staro 7 mjeseci (...). Pobačaj ubija najnevinija ljudska bića“, zaključila je Amy.

Preveo i priredio medjugorje-info.com / izvor Aciprensa

Označeno u