POLARNA MOLITVA! Polarni medvjed uhvaćen u 'molitvi' ispred križa prekrivenim snijegom

Nije ni znala da je snimila  nevjerovatne prizore...

Jessica Andrews fotografirala je polarnog medvjeda koji je zalutao u blizini njenog dvorišta a izgledao je kao da moli ispred križa. 

Andrews nije primijetila snimak sve dok nije kasnije počela uređivalti seriju od 200 fotografija, piše Daily Mail.

medo-kriz-1.jpg

Kanadska fotografkinja ostala je zapanjena kada se vratila s fotografijama na kojima je zabilježila trenutak u kojem je snimila polarnog medvjeda u dvorištu i uočila zanimljiv detalj. Naime, medvjed je na fotografijama izgledao kao da se "moli" ispred križa.

medo-kriz-2.jpg

Jessica Andrews, saznala je da medvjed luta oko Wesleyville u Newfoundlandu, na otoku iza svoje kuće, nakon što su oglasili upozorenje da je viđen u mjestu.

Andrews nije ni primijetila fotografiju "medvjeda u molitvi' sve dok nije pregledala svih 200 fotografija nakon snimanja.

medo-kriz-3.jpg

"Nisam ni primijetila dok sam snimala, ali kad sam počela uređivati fotografije, pomislila sam, o moj Bože, on se moli! "

"Bio sam zadivljena, izvan sebe."

Nevjerovatna serija fotografija prikazuje trenutak kad medvjed prilazi križu, a zatim se okreće prema fotografu kao da zna da ga promatra.

Polarni medvjed se zatim pokušava namjestiti, sjedne i gleda u bijeli križ na snijegom prekrivenom brdu. Fotografije su u rekordnom vremenu postale viralne.

medo-kriz-4.jpg

Označeno u