Broćanska večer u petak 21. listopada u Gastro Globusu

Broćanska zajednica, zavičajno društvo građana porijeklom s područja hercegovačke općine Čitluk, organizira humanitarno-zabavnu večer koja će se održati u petak 21. listopada u Velikoj dvorani restorana Gastro Globus na zagrebačkom velesajmu s početkom u 19 sati. Brotnjake i njihove goste zabavljat će našeg Brotnja sin Mate Bulić, Slavonija band i Broćanski bećari.

Broćanska večer u Zagrebu organizira se po deveti put i uz zabavno-kulturni program okuplja Brotnjake i njihove prijatelje oko trpeze tradicionalnih hercegovačkih jela, a svakako će biti nezaobilazna i kapljica naših domaćih vina, Žilavke i Blatine.

Inače, organizatori su za ovogodišnju Broćansku večer uzeli smilje kao simbol za plakat, što je tema svih tema kako u našem Brotnju, tako i u cijeloj Hercegovini.

brocanska-vecer-2016.jpg

Svi oni koji iz Brotnja imaju želju otići na Broćansku večer to će moći učiniti organiziranim prijevozom. Cijena aranžmana (put i ulaznica) iznose 50 €. Sve dodatne informacije i rezervacije možete ostvariti preko agencije Coco Tours na broj telefona 063/444-840.