Veliki humanitarni koncert „Blatničke note dobrote“ 8. kolovoza u Donjoj Blatnici

Majstor dobre zabave i miljenik publike u svim dijelovima svijeta u kojima žive Hrvati, naš Brotnjak Mate Bulić, zajedno sa svojim Blatničanima i ove godine organizira feštu godine u Hercegovini.

Naime, u ponedjeljak, 8. kolovoza, petu godinu zaredom na platou crkve sv. Franje u Donjoj Blatnici, biti će održan humanitarni koncert naziva „Blatničke note dobrote“ na kojemu će nastupiti glazbena krema hrvatske estrade.
Svoj nastup na ovom događaju već su potvrdili Miroslav Škoro, Tomislav Bralić i Klapa Intrade, Opća opasnost, Vatra, Jole , Dalmatino, Pamela Ramljak, Matija Vujica, Jozo Vučić, Zoran Begić, Hercegovački bećari, Nešto Između, Narodni dar, Klapa Pasika, naravno nezaobilazni domaćin Mate Bulić te brojni gosti iznenađenja.

Osim zabave i druženja uz pjesmu, ovaj koncert, naravno kao i svi dosadašnji, biti će humanitarnog karaktera . Prigoda je to za prikupljanje novčanih sredstva za pomoć raznim humanitarnim projektima u Hercegovini. Tako će i ove godine dio sredstava biti namijenjen za prvi Studentski dom za siromašne studente u Bosni i Hercegovini koji se gradi pri Hercegovačkoj franjevačkoj provinciji u Mostaru, a dio će biti usmjeren za nekoliko sakralnih objekata sa područja Hercegovine koji su u izgradnji.

Nema sumnje kako će „Blatničke note dobrote“ biti najveći glazbeni događaj organiziran ovoga ljeta u Hercegovini, koji će već po tradiciji na jednom mjestu okupiti tisuće posjetitelje iz cijele Herceg Bosne, Hrvatske i Dijaspore, a oni će svi zajedno na jednom mjestu ponovno iskazati domoljublje i zajedništvo koje našem narodu potrebno više nego ikad.

Redovito pratite portal brotnjo.info i u sljedećem razdoblju, jer uskoro donose još zanimljivih informacija vezanih za ovaj događaj.