Čudesne molitve i devetnice u svim potrebama i poteškoćama

Sve one koji se nalaze u raznim životnim potrebama obradovat će objavljivanje novih knjižica u izdavačkom nizu Hosana koje donose omiljene pobožnosti i devetnice koje su mnogima isprosile razne milosti.

Svakako je najpoznatija čudesna molitva Isuse, misli ti!, koja snaži u raznim potrebama i poteškoćama. Nadahnuo ju je sam Isus, a napisao ju je Don Dolindo Ruotolo. Ta kratka molitvena meditacija jača vjeru i potiče na potpuno povjerenje i pouzdanje u Božju ljubav i milosrđe, oslobađa od tjeskobe i žalosti te dušu ispunja utjehom i ljubavlju. Snaži u izvanjskim i nutarnjim nemirima, u duhovnim i materijalnim brigama i potrebama, a sada je dostupna u knjižici Isuse, misli ti!, unutar koje su i pridodane i posebna Krunica predanja, zatim Ključ koji u žalostima otvara vrata Božje ljubavi te odabrane misli don Dolinda o snazi i moći molitve. Autor knjižice don Dolindo Ruotolo napuljski je svećenik, kojega je još za života pratio glas o svetosti. O njemu je sv. Padre Pio iz Pietrelcine vjernicima hodočasnicima iz Napulja rekao: "Zašto dolazite ovamo kada imate don Dolinda u Napulju? Idite k njemu, on je svetac." Više o knjižici Isuse, misli ti! pogledajte na linku ovdje.

Među novitetima izdavačkog niza Hosana posebno izdvajamo Pobožnost Djetetu Isusu koja se veže uz Isusovo djetinjstvo na zemlji i čudotvorni kip Praškog Djeteta Isusa kojemu se pripisuju brojna čudesna uslišanja te tjelesna ozdravljenja i oslobođenja. U ovoj knjižici nalazi se krunica Djeteta Isusa, u kraćem i dužem obliku s razmatranjima, devetnice, trodnevnica, litanije i molitva Čudotvornom Djetetu Isusu. Više o ovoj pobožnosti i molitvenoj knjižici pogledajte ovdje.

Valja izdvojiti i knjižicu Za duše u čistilištu u kojoj se nalaze prikladne devetnice, krunice i praktične molitve za naše drage pokojne te koje su istodobno i učinkovita pobožnost dušama u čistilištu kojima su se mnogi sveci svakodnevno utjecali i molili za zagovor. Više informacija o knjižici nalazi se ovdje.

Valja svakako skrenuti pozornosti i na knjižicu Pobožnost Gospi od Brze Pomoći, koja je pružila utjehu mnogima koji se nalaze u beznadnim i gorućim situacijama, ukazujući na Blaženu Djevicu Mariju kao majku koja brzo pomaže i dolazi nam ususret s velikom ljubavlju i moći svojega majčinskog zagovora. Ova knjižica sadrži devetnicu, litanije i molitve za zagovor, a više o ovoj pobožnosti i knjižici možete pogledati ovdje.

U novom nizu Hosana objavljena je i molitvena knjižica Pobožnost sv. Tereziji od Djeteta Isusa u kojoj se nalaze životopis, brojne molitve i pobožnosti ovoj omiljenoj svetici svega svijeta. Objavljene su i knjižice Pobožnost predragocjenoj krvi Kristovoj u kojoj se nalazi devetnica, krunice, litanije i odabrane molitve Krvi Kristovoj te knjižica Pobožnost Presvetomu oltarskom sakramentu u kojoj se nalaze devetnica, posebna krunica, litanije, pjesme i molitve prikladne za klanjanje te razmatranja o euharistiji crkvenoga naučitelja sv. Alfonsa Marije Liguorija.

Sve knjižice izdavačkog niza Hosana praktičnog su manjeg formata, tiskane u koloru na kvalitetnom papiru i lijepo grafički opremljene, a njihovoj popularnosti zasigurno će pridonijeti i vrlo pristupačne cijene. Dostupne su u knjižarama Verbum, a na kućnu adresu moguće ih je naručiti preko web knjižare www.verbum.hr. Više informacija o svim novoobjavljenim knjižicama može saznati na linku ovdje.

Označeno u