Gospa, majka i odgojiteljica, lječnica duša

U zadnjim emisijama koje sam vam snimala u izolacijskim uvjetima, pokušavali smo se prisjetiti kako su određeni molitveni programi u Međugorju uvedeni i zašto se prakticiraju.

Kao što smo vidjeli, većina ih je nastala kao plod nadahnuća iz Gospinih poruka i savjeta. Gospa, majka i odgojiteljica, lječnica duša – želi nam prije svega pomoći duhovno ozdraviti, u svojoj duši naći MIR iz obnovljenog odnosa s Bogom, izvorom mira, a onda taj mir prenijeti i u odnose s ljudima! Jedino tako moći ćemo postati nositelji mira i apostoli njezine ljubavi u ovom nemirnom svijetu!

U današnjoj emisiji PUT SRCA koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje, a koju uređuje i vodi naša kolumnistica Paule Tomić, nastavljamo promišljati o terapeutskim svojstvima Gospine pedagogije, kao i milostima koje imamo na konkretnim mjestima Podbrda, Križevca i župne crkve. Preko Gospine molitve VAPAJ BOGU podsjetit ćemo se kako je doista velika milost što je Gospa došla ovdje k nama, što nam govori hrvatskim jezikom i što nam daruje svoju majčinsku prisutnost i ljubav kako bi nam pomogla učiniti naša srca po Srcu svome! Na nama je samo da se odazovemo njezinom pozivu!

Označeno u