I dalje vjerujem da će moj sin ozdraviti

Gošća današnje emisije PUT SRCA koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje, a koju uređuje i vodi naša kolumnistica Paula Tomić je gospođa DIJANA MATKOVIĆ i njezin sin MARKO koji žive u Hodbini kod Bune, u blizini Mostara.

U razgovoru s urednicom i voditeljicom emisije Paulom Tomić, Dijana će ispričati svoju sasvim nevjerojatnu životnu i priču. Čut ćete o činjenicama iz Markova života, uzroku njegove traume, simptomima, upitnoj dijagnozi, terapiji, smještaju, skrbi, nepostojanju ustanove za osobe poput njega, a zatim također i Dijaninu životnu priču, njezino prihvaćanje muževljeva PTSP-a, sinovljevog stanja, neimaštine i ostalih životnih poteškoća. Ova priča nema kraja, poučka niti zaključka. To je stoga što njihovi životi i problemi još uvijek traju, i potiču nas na pitanja o tome na koji način društvo oko nas funkcionira.

Ova emisija ne želi vam donijeti nikakvo pametovanje, nego samo uvid u to kako neki ljudi žive, s čime se suočavaju i koliko su veliki u svojoj malenosti. Zato što unatoč svemu imaju vjeru da Bog sve vodi i da će Gospa i za njih učiniti čudo za koje nastavljaju moliti! Emisiju poslušajte u nastavku: