Moj sin Luka nas sve čini boljim ljudima

Luki su dijagnosticirali oštećenja na glavi i srcu u 30 tjednu trudnoće. Odlučila ga je roditi. Nisu mu davali više od 3 mjeseca života i zato su je iz bolnice slali kući, nadajući se kako će Luka umrijeti. Ona to nije željela, nego zajedno sa svojim mužem odlučuje učiniti sve ono što je u ljudskoj moći da dijete ostane živo. Ako ga Bog želi uzeti neka bude tako da oni znaju kako su sve pokušali.

Luka je preživio sedmerosatnu operaciju u Linzu. Danas ima 15 godina i tri sestre od 10, 9 i 4 godine. A o svom sinu Luki, čiji život možda u očima današnjeg konzumističkog svijeta izgleda samo kao teret i križ, majka Dijana kaže: „Moj prvi i jedini. Tijelo moga tijela, duša moje duše, srce moga srca. Hvala ti što uz tebe postajem bolja, što od tebe učim da nije najvažnije biti zdrav, nego da je najvažnija ljubav. Najviše hvala Onom koji te je stvorio jer je znao da ću postati boljom, da će me poteškoće isklesati u dijamant da za Njega svijetlim.“

Svoju životnu priču o dijabetesu koji je dobila sa 16 godina, životu sa sinom Lukom koji je 100% invalid, o 4 carska reza i borbi za odluku za život svojih djevojčica, ali i obraćenju koje joj je zadnja trudnoća donijela, o tome kako im je Luka izvor radosti i blagoslova, poslušajte u emisiji PUT SRCA u kojoj gostuje DIJANA KOVAČIĆ iz Velike Gorice. S njom je razgovarala urednica emisije Paula Tomić. 

Označeno u